Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Joci ha mész Pápára akkor mikor? Úgy néz ki romba dől a Horvát út így ráérek a hétvégén ,bár szerintem és sem alszok ott... Vagy majd meglátom...
Ön dönt
Ismerős az érzés. Én 3 napig csak bikini felsőben bírtam létezni. Viszont ahol ért a nap,most már elég jó színem lett ....amúgy meg mint egy mentőreklám úgy nézek ki.
Ne is mond. Egy kínszenvedés volt a hazaút Megyerről. Ahogy rásütött a nap a ruhára egyből égetett belül :DDD.
Okés. Én 2 hete égtem le....de hólyagosra. Most már a vedlési időszakom van. A Pannonia ring már másodszorra állt rajtam bosszút.
Melyik étterem? Hogy tudsz közbe netezni :DDD ?
Na, valahogy megoldom ha jó idő lesz :D, és persze magamra tudom húzni a bőrszerkót, mert úgy leégtem a hétvégén a napon, hogy ....
Felszolgálo,de én csak lotifutinak hivom...nemhinném h mást szivesebben csinálnék,max szakácskodni.....
Bizony,hogy jól hangzik. Ezért mondom,hogy ha csak pár órára is,de gyere le nyugodtan.
Hmmmm. Jól hangzik :D.
Forever Swinger :DDD
Igen,az előbbi. Ezt teljesen privátba szervezzük,úgyhogy se zenekar se semmi különös program....csupán barátok,ismerősök találkozója egy jó kis motorozással és sütögetéssel egybekötve.
Vicky:
Ez amolyan ismerkedős, beszélgetős, bulizós est?
Nem amolyan koncertes pogózós ugye?
Lótifuti?
Az mit takar? Én 5 évig vendéglátóztam, áldom az eszem hogy vége :DD. Ezt már csak külföldön szabad űzni :D
Jól van,megértelek. Gyere nyugodtan...ha pár órára jössz,az is jó! Szeretettel várunk.
Kh-en az 1ik étterembe vaok lotifuti nemzavar h egéxnap kell lennem mert xeretem csinálni...
Nem, csak sűrű a progi. Ezt a rohadt fahalmazt be kéne hordani, de max lenézek Pápára, de tuti nem alszok ott. Jövő hétvégén meg Kaposváron leszek 3 napig egy biztosítós rendezvényen.
Sajnálom. De ugye nincs semmi komoly baj?
Vicky! Nem tudok Pápára menni .
Sőt még a jövő hétvégi Szentgyörgyi buliba sem
Szió!
Jah :DDD. De jó asszony lesz belőled :DDD.
Te mit melózol? Laci helyzetét nagyon átélem, tegnap leboratottak az udvarba 5 köbméter fát amit hétvégére felhasítva be kéne termelni :DDD
Hát azt hogy ö mitcsinál nemtudom,valószinü,tod én reggel eljövök,este hazamegyek,nemigazán tudom,kimerre....
Szia Vicky!
Jó napokat.
Mizu Nina? Lacink melózik?