Blade! Kérdezd meg akkor asszonykád hogy csatlakozna-e hozzánk, gyűjtöm a névsort az én csapatomba szombat reggeli indulásra (kb 10 körül), ha nem jön közbe semmi, más nem Photonic leviszi a csapatot :DDD.
Figyelem-KTM TNT Test Nap(2 nap) Szeptember 29-30. -Pannonia Ring. Fél nap - pályagyakorlás, fél nap - KTM motortesztelés (az Ő KTM motorjukat vezetheted pl: RC8R, Superduke R, Superduke ...). Ingyen étel - ital! (www.ktm.com/readytorace)
See you there
Megkaptam.
Igen,mert Ridingsoulal ketten bevásárolunk....bográcsozás meg grillezés lesz....a vendégek pedig hozzák az innivalót (az már Nekünk túl sok lenne anyagilag ).
Belépő NINICS!
Ha akar menni felőlem mehet én elengeden csak óvatosan mennyen jövőhéten már megvan a Hornet és akkor már nekem is van motorom jövö hét vége felé a doki szerint már próbálkozhatok
See you there
Én majd gondolok a sofőrökre :DDD.
Vagy részegen haza
Igen,mert Ridingsoulal ketten bevásárolunk....bográcsozás meg grillezés lesz....a vendégek pedig hozzák az innivalót (az már Nekünk túl sok lenne anyagilag ).
Belépő NINICS!
Belépő lesz? Megpróbálok pár "arcot" összekapni és lehet a heti motorozásunk arra visz, ha a vedlésem is úgy akarja...