Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óóóóó, köszi Johnny, oda később gyűjtöm a létszámot ! Fel is írom a dátumot :XD
Blade! Kérdezd meg akkor asszonykád hogy csatlakozna-e hozzánk, gyűjtöm a névsort az én csapatomba szombat reggeli indulásra (kb 10 körül), ha nem jön közbe semmi, más nem Photonic leviszi a csapatot :DDD.
Figyelem-KTM TNT Test Nap(2 nap) Szeptember 29-30. -Pannonia Ring. Fél nap - pályagyakorlás, fél nap - KTM motortesztelés (az Ő KTM motorjukat vezetheted pl: RC8R, Superduke R, Superduke ...). Ingyen étel - ital! (www.ktm.com/readytorace)
See you there
Igen,lesznek. De lesz olyan is aki éjjel 2 körül fog csak jönni.
Annyira azért nem megy jól de van hitel tudod felét kicsengetem fele meg hitel
Lesznek ottalvók is?
NA, tetszik a létszám is. Azt hiszem mindenképpen elmegyek :D.
13 fő írta fel magát a listára,de még van néhány ember aki függőben van. Kb. eddig 20 főre számítunk....de ha többen leszünk az sem baj.
Részegen semmiképpen nem vezethet senki sem! Hozzatok valami alkoholmenteset.
Eddig mennyien vannak jelentkezők?
Oké!
Én majd gondolok a sofőrökre :DDD.
Vagy részegen haza
Megkaptam.
Igen,mert Ridingsoulal ketten bevásárolunk....bográcsozás meg grillezés lesz....a vendégek pedig hozzák az innivalót (az már Nekünk túl sok lenne anyagilag ).
Belépő NINICS!
Ejj de jól megy Blade-éknél, hipp-hopp veszünk egy Hornetet. Az igen....
Ha akar menni felőlem mehet én elengeden csak óvatosan mennyen jövőhéten már megvan a Hornet és akkor már nekem is van motorom jövö hét vége felé a doki szerint már próbálkozhatok
Küldtem üzit. Kajamennyiséget?
Belépő lesz? Megpróbálok pár "arcot" összekapni és lehet a heti motorozásunk arra visz, ha a vedlésem is úgy akarja...
Csak az lenne a kérésem,hogy mindenki aki jön,iratkozzon fel a pápai topicban a névsorra! Az alapján vásároljuk meg a kajamennyiséget!
Mert így volt hozzá kedvem.
Te Blade! Csajod elengeded Pápára? Még a végén szerveznék egy jó kis bandát látogatóba :DDD
miért nem számokkal írtad?
30/hatszázkilencvenkilenc-ötvenhárom-ötvenhárom.
Jöhet a te számod is Vicky
Mi Ridingsoul-al kb. 9 órára kint leszünk a helyszínen. Az Ő számát tudjátok? Csak mert ha gond van közülünk valakit fel tudjatok hívni.
Nem-nem.
Szerintem szombat reggel indulok, 6-7re haza szeretnék érni.
Dobhatnál fel egy ilyen bikinis fotót