Korán kelt kend is. hajnalban értem haza én is, mert lemaradtam a hazatérő vonatról az este Dombóváron. Késtem a vonatommal 10 percet és mire megváltottunk elküldték a vonatot. Este már mehetek újra dologba. Hát persze hogy fel kell fújni a gumit, nem tömör ez. Egyszer már megpróbáltam házilagosan szerelni, de inkább gumishoz viszem, bár ott is leszedik a festést az abroncsról. Hasonlatos az autó gumijához, ezt is le kell először pattintani az abroncs pereméről és csak utána lehet lefejteni róla. Hab a tortán, hogy hazafelé jövet a jobb első irányjelző tartókar is letörött. Rosszul kezdődött az év.
Vegyél ragasztót meg foltot.....csináld meg. Nem olyan ördöngős dolog
De ha veszel bele új belső gumit,akkor is tudod majd használni tartalékként amit most benne van,csak meg kell ragasztani
Én még 5.-ig nem motorozok...akkor kezdődik majd a melóba járás
BUÉK!
Te elveszett ember, ha már jössz hozz magaddal egy belső gumit is a simsonhoz. A boltok zárva és már unom a pumpával motorozást. Persze nem is tudnám lecserélni, hiszen mindennap megyek dolgozni, időm sincs szerelgetni, majd a jövő héten szabadságon leszek akkor megoldom. Szerencse, hogy addig kitart "a zoxigény " ( a la Göre bíró uram ) amíg megjárom a munkahely és a lakás közti utat. Mondjuk ma reggel tényleg motorozós idő van.
Te öreg....van még pár nap pihenőnapom. Használjuk ki...menjünk le simsonokkal kanizsára
Tegnap is ,és ma is motoroztam,és kurva jó idő van még. Elmegyünk, és jól mefropogtatjuk a Csibét,meg a Tomit
.....Vélemény?
badacsonybol zeg fele tekintve meg meg 700 Km :))
remelem nem lesz ho, hogy tudjak menni . nezem az utinfot, a kamerakat Sopron, Sümeg, Vonyarcit, mas nincs .ha fekete a beton indulok :))
OHHH
Super ! Zegre is megyek , temetöi latogatas :((
Jan. 8 körül lemegyek a balcsira ( 800 KM ) kivarok egy hofuvas nelküli idöt, es ott kitelelek. Badacsony (Tomaji ) latogatassal füszerezve
Szép napot! tavasszal áprilisban szakadó esőben fordultam meg Zsámbék-Badacsony-között! Remek volt az esőruha, nem áztam meg, pedig az autók félre voltak állva!
Akkor se hiszem !
Badacsony Kexhely = 20 KM
Kexhely Zeg = 50 Km
140-et akartal volna ebben az idöben lenyomni?
Nem lett volna eleg Szigligetig gurigazni ?
az enyem bebugyolalva all Kexhely mellett egy garageban es varj a faszlengetö majust :)))
Még Simsonnal se de még a Pogival a hátam mögött sem számít! de azt nem akartam, hogy az orrom elcsöppenjen, és ne tudjak slagolni mikor odaértem nem találom, mert a hidegtől összement! Annyira!
Korán kelt kend is. hajnalban értem haza én is, mert lemaradtam a hazatérő vonatról az este Dombóváron. Késtem a vonatommal 10 percet és mire megváltottunk elküldték a vonatot. Este már mehetek újra dologba. Hát persze hogy fel kell fújni a gumit, nem tömör ez. Egyszer már megpróbáltam házilagosan szerelni, de inkább gumishoz viszem, bár ott is leszedik a festést az abroncsról. Hasonlatos az autó gumijához, ezt is le kell először pattintani az abroncs pereméről és csak utána lehet lefejteni róla. Hab a tortán, hogy hazafelé jövet a jobb első irányjelző tartókar is letörött. Rosszul kezdődött az év.