Nah meg majd elfelejtettem, amikor a Tomi robogóját reparáltuk akkor a végén ránéztünk az enyémre is, hát nem elkorhadt az összekötő gumiharmonika ami a variátor szellőztetéséért felelős. A vége az lett, hogy vettem egy 25 centis műanyag csövet 300 Ft-ért aztán most azt fogattam oda. Le kell még festeni, mert hülyén néz ki a fradi szinezése.
Roppant egyszerű lett volna a két csavaros rögzítés de a P21-nél is szar alu hollanderek voltak az öntöttvas csonkon. És remekül leolvadtak alig 200 km-t mentem az új motorral. Az esztergályos kolléga csinált rá bronzból!
Egyébként az a hollandis rögzítés is egy elbaltázott dolog, a mai modern készüléken ezt már kiküszöbölték, mint a robogókon, két csavar, az nem rázódik le és még tömít is.
Nem értem a kipuffba miért nem tudtak 3-4 ponthegesztéssel egy kis 5 mm széles peremet bele pont-hegeszteni. És akkor a tömítés a helyén maradt volna. Még elektródával is bele tudtam csíptetni. Csak annyi a szerepe , hogy helyén tartsa a tömítést.
Más! Szombaton ha jössz, Pogit meglátogassuk? Csak attól tartok , hogy eső lesz, akkor nem tudsz jönni.
A kipufogó kivitelezése nem volt erősségük az biztos, sem a tömítés sem a rögzítés. Nekem már nem okoz gondot, tömít a koksz, a rögzítést meg egy esztergált hollandival oldottam meg, új barázdát szántott.
Még feltörné a s...em a motorülés az unalomtól. De azzal a qrva simson kipufogóval szrakodtam, hegesztettem egy peremet a tűzkarika tömítésnek mert az a szr tömítés nem állt meg a helyén egye meg a rosseb. Most úgy néz ki jó lett!
Helló,
Ennek célja, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, hogy Mrs Perouis Ovia, egy privát kölcsön hitelező nyit egy pénzügyi lehetőséget mindenkinek szüksége van anyagi támogatást. Adunk ki hitelt, 2% -os kamatláb az egyének, cégek és vállalatok szerint világos és érthető szabályait és feltételeit. lépjen kapcsolatba velünk ma e-mail címen: (perouisovia@gmail.com)
Végre azt hittem már, hogy az alkatrészek közül csak a lábad kalimpál ki néha?! Szeretném , ha motorral Te is eljönnél a 16-i áztatásra . Én Simsonnal jövök, megyek.
Sziasztok!
Na ma szét és összeraktuk a falujáró motoromat Csibewerrel.Sajnos a dugóját valami felszívott maradvány tönkrevágta,de a gyürük,henger használható maradt.Uj dugó,csapszeg,görgőskosár aztán össze,nem cirkalmaztuk nagyon.Nagy nehezen beindult kissé zörögve,de már estére javulóban hangilag.A hátsó kerék,amit kicseréltünk mintha eresztene.Reggel meglátom.Egyelőre ennyit-azt irány az út!
http://koponyeg.hu/t/Zalaegers...
Más! Szombaton ha jössz, Pogit meglátogassuk? Csak attól tartok , hogy eső lesz, akkor nem tudsz jönni.
A kipufogó kivitelezése nem volt erősségük az biztos, sem a tömítés sem a rögzítés. Nekem már nem okoz gondot, tömít a koksz, a rögzítést meg egy esztergált hollandival oldottam meg, új barázdát szántott.
Nálad mi a helyzet?
Nyilvános uzsora ? ?
Bazmeg.......ez az sportmotor is kezd a TV2-re hasonlítani
Ennek célja, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, hogy Mrs Perouis Ovia, egy privát kölcsön hitelező nyit egy pénzügyi lehetőséget mindenkinek szüksége van anyagi támogatást. Adunk ki hitelt, 2% -os kamatláb az egyének, cégek és vállalatok szerint világos és érthető szabályait és feltételeit. lépjen kapcsolatba velünk ma e-mail címen: (perouisovia@gmail.com)
Na ma szét és összeraktuk a falujáró motoromat Csibewerrel.Sajnos a dugóját valami felszívott maradvány tönkrevágta,de a gyürük,henger használható maradt.Uj dugó,csapszeg,görgőskosár aztán össze,nem cirkalmaztuk nagyon.Nagy nehezen beindult kissé zörögve,de már estére javulóban hangilag.A hátsó kerék,amit kicseréltünk mintha eresztene.Reggel meglátom.Egyelőre ennyit-azt irány az út!