Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pénteken 10° C körül volt, múlt év januárban én is mentem vele.
nem dehogy, nem vagyok megörülve:)
Moci alszik, Akku kiveve, feltöltve, Motor friss olajjal szinten feltöltve varja a faszlengetö majust :)
Motorral?
penteken atzugattam Badacsony fövaroson, egesz Tomajig:)))
Először az első működjön rendesen.
Szép Jó napot köszönöm kérdésed már el is készült :) Dolgozik rendesen most tervezek egy dupla késes verziót
Üdv Laci! Hogy állsz a darabolóval?
Szia van eladó fürészporotok? Kellene nekem pâr zsâkkal + kb 2 zsâknyi sziâcs a kutyâk alà :)
Egyszer érném meg, hogy az egészség lenne fertőző!
Nagyon helytelen! Biztos nem fogyasztottál poharas orvosságot! Jobbulást!
Vagy elkaptam a többiektől, az egész család, a rokonság beteg lett.
Nem vagyok jól , megfáztam. Folyik a nózim, köhögök, fáj a torkom.
Amúgy jól vagy?!
Mit össze sürgölődtél!
Szerbusztok!

Hát igen a mozdonyon nincs ilyen probléma, bár ha ott kilukad a kerék azzal már nem lehet sehová sem menni. Tegnap az is elég volt, hogy a letört irányjelző tartót leszereltem, elvittem hegesztetni és felszereltem.
A schwalbe-nak rendes méretűek a kerekei.
Nem találom pedig keresem. És sínen mert könnyen gurul biztosan megy 50-et.

Gondold el....azzal a pici kerekű simsonnal a sinen menni....és ne röhögjek mi?
Ne röhögj valahol láttam egy Simson schwalbe-volt a gépes!
Biztos láttál már sín autót......a Csibe be vezetné a sín motort
Bassszus erre nem is gondoltam! Az egész vasútnál sehol egy db külső gumit nagyítóval sem! Felnin járni meg könnyű! . Legfeljebb a mozdonyvezetőnél van 12-es csomagolásban narancsizű pl.!
3...és jó szappanos vízzel kenje be a gumi peremét,könnyebben le és fel szerelhető
....Öreg,csodát ne várj tőle a mozdonyon nincs gumi....azzal felnin is lehet közlekedni
Ja , és a gumiról! Annak idején soha nem vittem a gumit gumishoz. Egy a lényeg? A belsőt ne gyűrd alá a külső peremének. és ne szerelővassal tedd fel. Vagy ha azzal teszed, akkor roppant mód figyelj oda, hogy egy kis levegő legyen a belsőben, nehogy a vas alá kerüljön, és kicsípd. A harmadik: legömbölyített szerelővasak.
Nerííííjjjámá more! Január-február, és itt a nyár!