Tegnap egész jó idő volt csak kissé viharos szél fújkált. Most meg a hátsó kerék lett defektes, pumpával járok dolgozni. Egyszer hagytam otthon akkor is teljesen leeresztett, pedig amikor lementem vele még jónak tűnt. Majd ünnepek után meglátogatom a gumist, addig muszáj lesz kibírni valahogyan. Szerencsére nem azonnal ereszt le csak hosszabb idő alatt, hazáig kibírja mindig. :)
Palaczkiasztalos.hu minden eléhetőségem fent van. 20 szàm az enyém. Neked egy egyszerűbb tipus kell. Nekem is volt olyanom rég. A googolbe beütöd a képeknèl akkor látod neked milyen kell. Lehet fűrészporral és fàval is fűteni. Amugy minden nap 7 kor tömjük akkor meg tudod nézni a belsejét is, amig nincs elgyujtva.
Milyen fehér vackot?
buék....vagy mi.
Szewasztok
Tegnap egész jó idő volt csak kissé viharos szél fújkált. Most meg a hátsó kerék lett defektes, pumpával járok dolgozni. Egyszer hagytam otthon akkor is teljesen leeresztett, pedig amikor lementem vele még jónak tűnt. Majd ünnepek után meglátogatom a gumist, addig muszáj lesz kibírni valahogyan. Szerencsére nem azonnal ereszt le csak hosszabb idő alatt, hazáig kibírja mindig. :)
Köszönöm a család nevében is. Épp most értem haza az egész napos vonatráncigálásból.
Hol keresselek mert akkor a napokban megnézném
Valaki nem tudja esetleg hogy készül a fűrészporos kályha?