A 3-as lemez nem lemez, az 'bádog' ! A rendes lemez 10 mm-nél kezdődik, az már nem deformálódik! De tegyél alá egy 200mm széles "U"-vasat és az majd megmerevíti. Kellene két henger még amelyik lassan ereszti be a darabolandó anyagot, ahogy a szecskavágóba pl.
Kész az ágdaráló
Ilyen megoldást választottam. Egy viszont még nem tiszta,felfogattam az asztalra a kés szinte hozzá ér az asztalhoz,de mégsem vágja teljesen át a fát van hogy csak hátra eldobja:( Mi lehet a baj valami enged? az asztal nem elég erős csak 3mm lemezzel borítottam.
Nem dolgozok túlórát, amit pedig elém tesznek azt elvégzem, de egy kis testmozgás sem árt az egészségnek. Le is adtam kb.5 kilót, és hidd el jól is esik. Sokkal könnyebben mozgok.
Azért csak óvatosan a munkával, az egészség fontosabb. Az enyémet a Tomi tartja karban a garázsban. A simsonnak meg nincs ideje ilyenekre, mennie kell folyamatosan. Hajnalban megjöttem, délután megyek újra. Megmelegítettem az ágyat egy kicsit, ögye mög a fene.
Ilyen megoldást választottam. Egy viszont még nem tiszta,felfogattam az asztalra a kés szinte hozzá ér az asztalhoz,de mégsem vágja teljesen át a fát van hogy csak hátra eldobja:( Mi lehet a baj valami enged? az asztal nem elég erős csak 3mm lemezzel borítottam.
a varos elötti kanyarokat prima jol kiepitettek, leirhatatlan elvezet vegigmenni
aztan googlezhatsz is --vannak sokan
Azért csak óvatosan a munkával, az egészség fontosabb. Az enyémet a Tomi tartja karban a garázsban. A simsonnak meg nincs ideje ilyenekre, mennie kell folyamatosan. Hajnalban megjöttem, délután megyek újra. Megmelegítettem az ágyat egy kicsit, ögye mög a fene.