Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdvözletem!
Tegnap szerettem volna a robogóval motorozni, de nem sikerült. Nagy nehezen beindult és a motor eléggé felpörgött majd kis idő múlva le is állt magától. Újra indítani csak kis várakozás után sikerült de szinte mindjárt le is állt. Ma nekiláttam a szervizelésnek és meg is lett a hiba okozója, eldugult az alapjárati fúvóka. Ugyan a fúvóka belseje nem látszik, de a karburátor csésze alján és a főfúvóka oldalán látszik milyen érdekes anyagok lehetnek a benzinben ami hosszabb állás folyamán kicsapódik és üzemzavart okozhat. Tisztítás után át lett fújatva levegővel az összes járat is a karburátorban valamint a fúvókák is és végre működik a motor.
Vehetsz, csak fel ne forrald! Hidegen kell inni és mértékkel! (vödör. pl.)
Jó reggelt!

Végre tegnap már csak estefelé eredt el az eső. Tegnap beizzítottam a robogót, hogy azzal menjek munkába, hát jól meg is szívtam. Az utat felmarták mert itt az aszfaltozás ideje, a hosszanti marásokon érdekes volt lavírozni. Ráadásul csak az úttest egyik felét marták fel, mert a másik oldalát már régebben megcsinálták és elég nagy a szint különbség. Egy részen át kell menni a másik sávba, hát érdekes volt felkapatni oda. Aztán úgy döntöttem a fene aki visszamegy a felmart részre, maradtam abban a sávban. Ma már biztos a terepjáróval megyek melóba.
Hol van?
Inkább egy liter pálinkát veszek
Bakker....itt szépen el is itta a sok vizet a föld. Talaj függő ez is szerintem.
Most van itt a fűnyírás szezonja....nő mint a bolondgomba ,szombaton nyírtuk le az udvaron,de holnap ismét vágni kell
Jó időt mondott a a trubadúrláda....ha ez bejön akkor 2naponta nyírhatjuk
Motorosruha helyett inkább búvárruhát vegyél!
Nem gödörben lakók,de lassan úszik az udvar.Ma nekiláttam füvet nyírni és a fűnyíró a saját súlya alatt süllyedt...
Röhej hogy amennyi eső esett mégis végig megyek a telken úgy hogy nem lesz sáros a cipőm Nem a gödörbe kell lakni
Bár melóba menet jövet a tökömig áztam.....de már ha nem esik akkor kezd hiányozni az eső
Pálinkás szép estét az Uraknak! Most per. pill, nem esik!
Nem úszunk, leisszuk a felesleget.
Most már elég lenne az esőből...
A Principális mellett élők biztosan.
Üdv!

Horgászni? Úgy tudom élményfürdőt csinált magának. Nyáron megyünk feredőzni az udvarba. Igaz lassan nálunk is kiönt a kút annyi víz van benne. Épp az előbb mostam le a robogót, nehogy megszóljanak a melóhelyen milyen sáros az oldala. Megjáratom még mielőtt aludni küldöm télire.
Ja,munkába és esőben is...
Te még nem tudsz horgászni a kertedben?
Na mi van vének?.....úsztok már?
Néha füstölt is!
Szesz Te elvetemült!

Hasonlított, de már akkor is fémrácsok voltak, hogy el ne szabaduljak.
Bakker....szerintem ilyen ágya volt gyerek korában
szerintem arra törekszik ő Karrier hunter lett
Nem a Csibe már a fűtő? Még ha nem vigyázunk, "állomásfének úúúr' lesz!?
Bammeg Csibe...ezt meg kaptad az öregtől

Miért nem mondod neki meg hogy már nem 424-essel jársz
Biztos keveset mosdottatok, aztán megorrolt a mennyei atyátok és mosdat ha kell , ha nem ! "" fehéredsz büdös kölyök ! ""
Na emberek neki láttam egy bárka megépítésének, ennyi eső után mi jöhetne ha nem az özönvíz.