Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ha lehet ne forrald fel, mert megárthat!
Jó reggelt!

Ma talán lesz, mert most két napig szünet van, meg hát találtam a minap egy palackkal a szekrényben.
Egyik körre az egyik lámpasort a másikra a reflektort. Aztán lehet egy-kerekezni a Sámsonnal!
Pálinkás szép napot az Uraknak!
Dzsúdó....meg fesz? Még a végén földhöz basz engem ez a motor
Nem bíkozógépet kell csinyálniii
Sztem felesleges,mert nem kell nagy graft-meg ha egy kicsit is eltérnek kiegyenlítő áram fog folyni a kisebb felé.Csak az akkut kell tölteni,ennyi.A villogó ugyis akkupufferrel megy,ha ledes lesz akkor meg abszolut nem kell dzsudó,csak miunimális.
bakker....még ki sem szedtem belőle. Sőt....azt sem tudom hogy hol van abba a fesszabályzó
De az tuti jó benne mert akkut szépen tölti,ez tuti
Te Tomi, a két tekercset a Simson állórészen párhuzamba lehet kötni , mert mintha úgy láttam volna, hogy azonos fázisban mozog előttük a mágnes?!
Pogi!A fesszabályzó ugyanolyan mint az enyém,az egyfázisu,egyik felén testelt rendszerhez kiválóan jó lesz.A simi töltésére csak egy vezeték megy-a másik a fojtótekercsén keresztül megy a féklámpához.Tehát a töltővezetékről aPGo fesszab táplálható.Arról meg az akku-feltéve ha a töltőfeszültség , ami a tekercsről jön,nem valami marha magas.A pgo fesszab a vezetékek igy látatlanba -fehér-töltőfesz be,piros-akkutöltésre ki, zöld-test, sárga-a világitás szabályzója-de ez neked nem kell.Ellenőrizd le hogy igaz e így? Remélem igen.
Álljon neki és vizsgázzon le, ideje van, tanulja a kreszt, nem egy nagy ügy az egész!
Aha! Ezt nem tudtam!
De attol függetlenül szépen megy vele.....csak hát a papír,ami nincs neki róla
nem ....segély !
Le százalékolták a szeme miatt.....kap némi pénzt,de félvakon nehogy már motorozzon
Remélem utána jár hogy legalább segélyt kapjon?! Megy közmunkára?!
nem röhög kérem!
Melója nincs...se jogsija.
Az a robogó jó....csak nem kell senkinek,pedig 30-ért vettem....És nem is adom drágábban. Feleslegesen van itt....csak áll,néha be indítom hogy szokja a benzint
A biciklijével! Én nem fizetek ha őt elkapják....Inkább apró darabokra szedem azt a motort!
Ilyen...csak feketébe.
Inkább a Simsont javítsd rakd össze, és fényesítsd! Andi mivel fog a rendőrautó elől menekülni, ha szétszeded?
Még nem szedtem szét. a motor.....PGO Comet 50
Szia!Tegyél fel róla képet meg kell a pgo pontos tipusa.
Nem tudom. Még nem láttam bontottat, és kell hozzá a bekötés rajza is.
Te öreg....a robogóm el bontom,mert nem kell. Abba ami van fesz.szab az nem jó a simsonba?
Már éppen ideje, hogy essen, akkora a szárazság, hogy sehol egy sör a hűtőben. Na de majd ebéd után!
Van fejlemény! Ismét esik az eső