Sztem felesleges,mert nem kell nagy graft-meg ha egy kicsit is eltérnek kiegyenlítő áram fog folyni a kisebb felé.Csak az akkut kell tölteni,ennyi.A villogó ugyis akkupufferrel megy,ha ledes lesz akkor meg abszolut nem kell dzsudó,csak miunimális.
Pogi!A fesszabályzó ugyanolyan mint az enyém,az egyfázisu,egyik felén testelt rendszerhez kiválóan jó lesz.A simi töltésére csak egy vezeték megy-a másik a fojtótekercsén keresztül megy a féklámpához.Tehát a töltővezetékről aPGo fesszab táplálható.Arról meg az akku-feltéve ha a töltőfeszültség , ami a tekercsről jön,nem valami marha magas.A pgo fesszab a vezetékek igy látatlanba -fehér-töltőfesz be,piros-akkutöltésre ki, zöld-test, sárga-a világitás szabályzója-de ez neked nem kell.Ellenőrizd le hogy igaz e így? Remélem igen.
nem röhög kérem!
Melója nincs...se jogsija.
Az a robogó jó....csak nem kell senkinek,pedig 30-ért vettem....És nem is adom drágábban. Feleslegesen van itt....csak áll,néha be indítom hogy szokja a benzint
Ma talán lesz, mert most két napig szünet van, meg hát találtam a minap egy palackkal a szekrényben.
Nem bíkozógépet kell csinyálniii
De az tuti jó benne mert akkut szépen tölti,ez tuti
Le százalékolták a szeme miatt.....kap némi pénzt,de félvakon nehogy már motorozzon
Melója nincs...se jogsija.
Az a robogó jó....csak nem kell senkinek,pedig 30-ért vettem....És nem is adom drágábban. Feleslegesen van itt....csak áll,néha be indítom hogy szokja a benzint