16.-n? Éppen kaparom le a festéket a motorokról....Le kell fújnom a haver simsonját és az enyémet Ságodba nem megyek....mit csináljak én 110cm-s vízben?
A derekamnak nagyon jót tesz! Vagy 4x 6-10 percre bemegyek a szaunába és izzadok mint a cigány igazságában, utána nagyon jól érzem magam! És nem horror belépős!
Anno zegen kifizették a benzinpénzt a bíróságon, bár vakarták a fejüket amikor kiderült hogy segédmotorrla mentem. A munkáltató meg szabadnapot ad azt nem kapsz semmit.
Mert részese vagy a balasetnek, ilyen eccerű. Volt már párszor részem benne, tudom. Legszebb az volt amikor 2 vagy 3 év múlva kellett a Markó uccába mennem egy régi esetből kifolyólag.
POGIÍÍÍÍÍ! 16.án mit csinálsz?! Egy kis Simsonos összejövetelre gondoltam, nálad összejönnénk, aztán egész nap Ságodon történő áztatásra hívnám a csapatot. Tomit kell még megkeresnem!
Nem az eset bekövetkezte a gond hanem ami utána jön. Vizsgálatok, meghallgatások, kihallgatások, bíróság. Volt benne részem, tudom miről maradtam le. Nekem egyébként ismerős ez az autó. Ezúttal ráfaragtak.
Na és akkor mi van?
Akkor sem lett volna bajod ha a Te mozdonyod bassza telibe az ilyen balfasz autóst.....miért nem nézi meg hogy piros-e vagy fehér?! Az ilyeneket nem sajnálom....
Fémig csiszolom-kaparom hogy azután normális legyen a festés. Előkészítem rendesen hogy jó is legyen
Nem a vasút ügyében jársz el? Menne a fütykösöm akkor!
Akkor sem lett volna bajod ha a Te mozdonyod bassza telibe az ilyen balfasz autóst.....miért nem nézi meg hogy piros-e vagy fehér?! Az ilyeneket nem sajnálom....
Szerencsére a másik felén dolgoztam ma és ebből kimaradtam: http://zaol.hu/galeria/szemely...
Majálisra