Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éppen ezt akartam írni, hogy nézd meg a világító tekercseket, és csak akkora terhelés legyen rajtuk amit elbírnak! Tehát hátul 1x5W+ 1x10W féklámpa és az elejében a 12V 25 W -os fényszóró égő!
És akkor világítani is fog!
Majd utánna nézünk a fesszabályzónak is.Józsi beköti mi addig kicsit Csibével bográcsozunk ...
Hallottam hírét.
Hu az jó Köszi
Majd megint jöhet vezetékelni Vasárnap is volt itt.....és kicseréltük a zárlatos szar vezetéket.
Na csak kerüljek a közelébe egyszer, kitekerem a nyakát. Adtam a Tominak egy index relét, jó lesz a motorodhoz elvileg.
....de ami kell rá az kell Fasza ám a taliga 20.-án megyek egy jó nagy kört vele
Ne vidd túlzásba a tuningolást.
Vettem ma új hátsólámpaburát,szép pirosat.Tettem bele normális izzót....nagyon baba lett a gép. Új kuplung és fékkar,és hoztam még km-óra tartót is....méghozzá ilyent ami a képen van. Fel is szereltem mindent.....jah és km-óra spirálom 2nap után megadta magát DE van olyan fasza gyerek a motorosbolt tulaja hogy az újat nem is engedte kifizetni
Jaja...meg iszod a misebort
Nappal nem. Menni kell a Szent István napi misére!
Helyes. Akkor nem lesz hiánya semmiből. Azért....20.-án csak nem dolgozol?
Önetető + szomszéd, és cicaház.
a macsekot ki eteti?
Természetesen kb két hetenként.
? másfél év? de gondolom haza jössz a hétvégén?
Hegesztek B+! Még nem tudom. Amíg kell! (suska ) 1, vagy másfél év esetleg kettő!
Mi van?....színházi dolgozó lettél
Meddig leszel ott?
Akkor most úgy jártál mint a tarka tehén, mert a bika a feketét dugta meg.
Aztán a tarka azt hitte Ő következik! De a bika megint a feketét!
Pedig nem hitte volna!
"Sok dolgok vannak földön és egen ó Horatio , mintsem bölcselmetek elhinni képes! " Shakespeare: Hamlet.
A faszom se gondolta hogy 50cm-es vezetékbe 3X van toldva? De most már jó...és működik
De a gyenge puha nedves lóbőr dörgöljön vérhólyagot a farkadra, ki volt az a ge..ci lusta szeszirtó aki forralva issza a pálinkát, és aki lusta volt levenni a tankot. és az ülést ?
Hogy a jó ISTEN ÁLDANÁ MEG VAGY 6-8 APRÓ GYEREKKEL?!
Külön köszönet amiért van világítás a motoromon,Józsi tatának.....és Tomi papának ....meg nekem
A hiba?...a tank alatt is volt toldva a vezeték...és az egyik hol jó volt,hol zárlatos. A Papával kicseréltük a vezetékeket,és most jó lett. Sajna azt mi nem is vettük észre amikor veled csináltuk. De amugy Te jól kötöttél mindent
Most nem otthonról írok és itt lassú mint a tetű! Gratulálok! Mi volt a hiba?
Kész van.