Éppen ezt akartam írni, hogy nézd meg a világító tekercseket, és csak akkora terhelés legyen rajtuk amit elbírnak! Tehát hátul 1x5W+ 1x10W féklámpa és az elejében a 12V 25 W -os fényszóró égő!
És akkor világítani is fog!
Vettem ma új hátsólámpaburát,szép pirosat.Tettem bele normális izzót....nagyon baba lett a gép. Új kuplung és fékkar,és hoztam még km-óra tartót is....méghozzá ilyent ami a képen van. Fel is szereltem mindent.....jah és km-óra spirálom 2nap után megadta magát DE van olyan fasza gyerek a motorosbolt tulaja hogy az újat nem is engedte kifizetni
Akkor most úgy jártál mint a tarka tehén, mert a bika a feketét dugta meg.
Aztán a tarka azt hitte Ő következik! De a bika megint a feketét!
Pedig nem hitte volna!
"Sok dolgok vannak földön és egen ó Horatio , mintsem bölcselmetek elhinni képes! " Shakespeare: Hamlet.
De a gyenge puha nedves lóbőr dörgöljön vérhólyagot a farkadra, ki volt az a ge..ci lusta szeszirtó aki forralva issza a pálinkát, és aki lusta volt levenni a tankot. és az ülést ?
Hogy a jó ISTEN ÁLDANÁ MEG VAGY 6-8 APRÓ GYEREKKEL?!
A hiba?...a tank alatt is volt toldva a vezeték...és az egyik hol jó volt,hol zárlatos. A Papával kicseréltük a vezetékeket,és most jó lett. Sajna azt mi nem is vettük észre amikor veled csináltuk. De amugy Te jól kötöttél mindent
És akkor világítani is fog!