Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rájár a rúd szegényre!
De az "árányaura"-ra vigyáz a 'Fickó' kutya!
Ma akartam meglátogatni, de csak holnap kerül rá sor!
Eltűnt mint az Aranyóra
Pogiííí! Hogyan tudlak elérni!? Postagalamb?
Ki sincs hamuzva B+ Megqrvult a fűtő?
Esetleg egy jó kazán
Géphát hívja a kazánházat ! Pogi jelentkezz!
Hányas menet van a szivornyádban, és mekkora a motor (KW)? (Coll/ ")
Nekem meg egy karcsú nagymellű 18-tól 35-ig!
De csak kelljen!
City Car Driving kellene nekem
Vigyázzatok magatokra!
Igen sajna,ő volt.
Ha igazak a hírek, sajnos Kulcsár Attila volt. Az utolsó szezonzáró Söjtöri találkozón még együtt indultunk az ügyességi versenyen...nyugodjon békében.
Egyébként nem Alsó erdei út, hanem Alsóerdei út. Gellénháza fele visz, de egyébként igen, innen is megközelíthető a TV-torony.
"Pár perce mondta kollégám meghalt egy motoros társunk Zalaegerszegen, Alsó erdei úton! Részvétem a családjának"
Pogiííí!
Ez arra a tévéadó felé van?
No Jó estét, lepihenek!
Mindegy, nincs mit tenni, legfeljebb azt szoktam csinálni, hogy ha rossz időt jósolnak akkor előbbre állítom az ébresztő készüléket.
Mert nem tudsz mértéket tartani azért! Aztán mindegy , hogy jégeső esik vagy a hajnali hóvihar?!
De ha már ennyire "élvezed"?!
Fújj, rosssz alkesz.
Most értem haza Én is a szolgálatból. valóban szép idő volt egész nap, érdemes előszedni a vasat aztán kicsit megjáratni. Bár ugyi nekem az egész év motorolással telik, mindegy milyen idő van.
Szép estét főmozdonyvezető Úr! Azért gondolom a "cél" érdekében mindent bevetettél?!
Ma itt sütött , délután kettőkor 14.6 fok volt, és ha holnap is ez lesz, akkor kénytelen leszek motorra ülni!
Üdvözletem!

Na tessék,, a másik is ellenfél itt van. A bakter különben is a régmúltban a sorompókezelő szakember elnevezése volt, mára már a váltókezelőket híjják így.
Jó estét Te lator!

Nem is mondtam ilyeneket, ha jól emlékszem valami gyárigazgatónak tartottam magam. Megnéztem az akkor készült képeket, hát jelentős mennyiségű üres üveg volt az asztalon. Már lámpaoltás is volt és sötétben szürcsöltük a sert.
Ezt az egyet nézd el neki, mert csak mindent bevetett a CÉL érdekében , mint a bolsevisták választás előtt, és egy kicsit nagyon "nagyot" mondott a "siker" érdekében!
hát nem állomásfőnök? pedig amikor tinnyén voltunk....este a kempingben azt mondta a csajoknak hogy állomásfőnök
Köszönöm