Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ittam azt is, de azt máshol. Ott épp nem volt csak ser.
Miért nem forralt bort ittál?
Tényleg ma van Tamás? Oszt mellik? Csak nem a hitetlen?

Jó egészséget a névnaphoz Tom!
Szép napot az Uraknak!
Megvolt a desznyóvágás, az előbb végeztem a szalonna felkockázásával, de betettem a mélyhűtőbe mert nekem elfogyott a lelkierőm a további teendőkhöz, most meg eszek egy finom tejberizst attól nem lesz olyan bajom mint a Csibének, aztán majd holnap folytatom, mert tegnap is és ma is eddig disznó munkát végeztem, és torkig vagyok .
Boldog névnapot Tamások!
Szia Pogi!

Tegnap este a Rocktogonban voltunk,Iron Maidnem koncerten. Úgy játszottak, mint az eredeti hangzás. De a sör hideg volt és piszkosul begyulladt a gigám.

http://www.ironmaidnem.hu/
A sógor is embör, ha ugy fordul a sor.

Hát most mán tsak azt irom mög, hogy hálistenek szöröntsésen haza érköztünk, se bennünk nem esött kár, se a faluba. Visszavöttem az község ládája kútsát, oszt rákötöttem az bötstelen madzagra, avval lefeküdtem.

Legelsőbe is nagyot aluttunk, mert hijába, nagy Város Párizs, mög szép is, mög gazdag is, de ojan ágy nints benne, mint a zenyim. Másnap délután aztán fölőttöm a tarisznyámat, töszöm belé a pintze kútsot, hogy mondok mögnézöm mennyit apatt a hordó? ameddig odavótunk.

Hát ahogy átalballagok Durbints sógorhon, hallom, hogy pöröl a zasszonya.

- Ugyan mér zörög? mondok magamba.

Hát ahogy benyitok, látom hogy a sógor ott ül a zasztalnál oszt szalonnázik, az asszony mög szörnyesztően lármáz neki. Hogy aszongya kétszáz pöngőt elpörédált kend, oszt nem hozott belüle ögyebet, tsak egy ötgarasos fűsüt.

Nem szólok tsak leülök, mer mondok Nagymosásba került a sógor feje, lyobb hallgatni malyd mögfelel a sógor magájér, ha akar.

De ű se szólt egy szót se, tsak nyelte nagy nyelésökkel a szalonnát, még tsak nem is pislantott. Tsak a szemődöke állásárul láttam, hogy haragszik.

Az asszony mög tsak kerepölt tovább, hogy aszondi nem sir-e kednek a lölke azér a sok pízér, én garasonkint szödöm szorongatom a pízt, kend mög forintyával hajigáli. No rámába is töszöm ezt a fűsüt mer kétszáz forintot nem ád fűsüjér a báróné se.

Tsak néztem a sógorra, hogy mikor buffan ki belőle az harag, hát etzör oszt föl is állott, oszt aszondi:

- Éngöm őtögetsze?

Tsak föl kapi a széköt, lepöffenti a kakukkos órát, tsak széjjel pöngött a fődön. Kapi a lapátott leüt egy rakás fazokat a konyhába. Kimögyön a zudvarra, ott öszik a malatz jóézüen, huppanti fejbe, de ugy, hogy rögvest fölfordult, tsak a lába rözgött egy kitsit.

Bezzeg óbégatott mán akkor a zasszony, de tsak messzirül.

A sógor oszt mögen nem szólt többet, tsak fogta ű is a tarisznyát, oszt kiballagtunk a pintzébe.

Hát mondok magamba jól mögrögulázta a zasszonyt.

Ez lött a vége a párizsi Nagy kiállításnak.
Letenye,Nagykanizsa környéke endurós túráról tud valaki a környéken.?
Vagy ha nem létezik érdekelne valakit.?
Nincs....ugyan olyan elven működik mint a kis robogó....csak súlyban és ccm-ben nagyobbak.
Gondolom rendes nagymotort úgysem tud majd vezetni, robogóval eljárhat.
Kresz-szabály, ha jól emlékszem azt mondja : ha elengedem az elsőt mindet el kell engednem, és én mehetek utoljára.
Tényleg, a nagy-robogóknak van sebességváltójuk?
a kurva neten semmit nem találok róla...
szia. Igen...jobb oldalról jött az autó...térd alatt van még egy picike csonk....és műláb. Motorozni még tudna szerintem....robogóval A jogsit nem vonták be
Ha kedve szottyanna motorozni szerintem semmi akadálya hogy egy kis robogót el vezessen
Szia Pogi! El nem tudjuk képzelni mit jelent az egy láb hiánya.
Sajnálom szegényt! Többet nem tud motorozni.
Gondolom oldalról jöttek neki, hogy a lábába került!
És az a baj, hogy soha nem lehet kijavítani ezt a dolgot.
A röhej az hogy 250-s MZ amivel jár...max 80-90-el megy sik egyenes úton,még az nsr-el mentem elötte egész kanizsáig egyik éven. Ő ment a lányához...én meg a bolhára meg a Tomihoz. Nem egy sietős srác volt....de most nagyon benézte a helyzetet,vagy az a másik autós jött kicsit sietősen....de állítólag ha fénysebességgel jön...akkor is neki van elsőbbsége
A dolog nem most történt....még a nyáron. Mi is csak vártunk rá.....néha be-betoppant,de most nem jött. Tegnap irogatott és akkor mesélte mi is történt. Sajna most ő volt a hibás....kereszteződésben történt,az első autónak elsőbbséget adott és a mögötte haladó osztrák autós maszatolta telibe.De vidám,a helyzethez mérten. Ma fel is hívtam és beszéltem vele,vagy szombaton vagy vasárnap meg látogatom...
Szia! Nem értem, hogy hova sietnek?! Lesz pl. 50 km-en 5 km előnyük (kb 5 perc) azért mindent feladni?! Egyébként ismertem combban amputált lábú embert , műlábbal járt. De akkor sem tudjuk elképzelni!
Üdvözletem kedves Uram!

Hát igen, kell a segítség biztosan, még viszonylag fiatalember. Nem egyszerű ilyent feldolgozni. A közlekedés meg lassan tényleg túlélő túra lesz . Már munkába menet-jövet is küzdeni kell nehogy eltapossanak.
Szép estét Nektek is! Ez, hogy a lábát levágták, borzasztó! Remélem segítenek neki hogy beletörődjön. nyugodt tempóban szoktam motorozni -autózni de nem győzök dühöngeni a sok "sietős" ember miatt akiknek még a 100-110 is kevés?! Aztán 90 a megengedett.
Szia Pogi!

Már hogy a fenébe ne emlékeznék rá. Szomorú egy eset, nem is tudom hirtelen mit is mondhatnék erre. Hol van kórházban? Mikor mész hozzá? Nekem sajna a hétvégém be van táblázva, de alkalmas időben meglátogatnám. Most csak annyit üzennék neki, hogy kitartás.
Csibe! Emlékszel még az MZ-s Zolira.....balesete volt,egy autó telibe verte és amputálták az egyik lábát. Ma írta meg nekem is....a hétvégén megyek hozzá
Az ilyet nem lehet kihagyni!
Éreztem, hogy nem hagyod ki.
Ezt a "hajlobogás " dolgot nem értem, nem vagy Te kopasz?
Szép Jó napot. Itt ma reggel +5 fok volt.
Ja, a tegnapi gépen bekapcsolt szellőzők mellett a hajam lobogott a huzatban. Pedig nem dugtam ki az ablakon.