Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért érdekelne , mert ahogy látom a mozdonyvezető lesz megint a hibás , vagy a legkisebb bakter.
Szerencsétlen eset, itt nem publikálom a véleményemet, túl nyilvános.
De legalább fúj a szél is hozzá! Nyávogott, hogy ki akart menni a macskám, de felnézett az égre és egy nyekkentéssel megfordult. Inkább meggondolta magát!
Erről mi a véleményed?
https://kuruc.info/r/2/117779/
Jó reggelt!

Csak megjött a várva várt eső, még jó hogy ma nem kell motoroznom. Csütörtökig itthon vakarózok, akkor is csak a dokihoz kell mennem, mert lejár az orvosim. Van nálunk egy kolléga aki erősen hajazik az általad emlegetett illetőre.
A festéshez rendesen készülj neki! Illen kis kefebajuszt is növesztesz magadnak? Tényleg, ezután mozdonyvezető helyett "mein führer"-nek kell majd szólítani? Mert errefelé ezt éneklik az énekes madarak, a varjak pl!
Jó reggelt!

Vagyok, de a többiek szépen eltűntek. Éppen festéshez készülődök csak erőt gyűjtök hozzá. A simson akkuját is töltöm, mert hamarosan elteszem csicsikálni a robogót. Ma már lehet a simsonnal megyek dolgozóba is, bár előbb el kell indulni vele, mert a gumik kissé leeresztettek és a benzinkúton tudom csak pumpálni.
Szép reggelt mozdonyos vezetgető! Pogiííííí!? Hol a bánatban vagytok?
Sziasztok!

Ma reggel eléggé nehézkessé vált a motor beindítása, köszönhetően annak a hanyagságomnak, hogy este nem takargattam be. Jól beázott szegény és az indítás jó néhány próbálkozás után sikerült csak, de végül csak életre kelt a jószág.

Más, hazafelé jövet olyant láttam, hogy ha nem saját szememmel nézem el sem hiszem talán. Előttem ballagott egy autós, kb. 30-l és közben előre sem nézve komótosan pucolgatta a körmeit, férfi volt az illető. jó pár száz métert megtett mire felnézett egyáltalán. Hozzáteszem az út egyenes szakaszon vezetett, szerencsére? Hihetetlen milyen emberek vesznek részt a forgalomban.
Szeva
Minden kötelezettség nélkül jelzem a részvételi szándékomat, jó bulinak néz ki... Ha jó lesz az idő, akkor hajrá:)
Valaki a hétvégi WSR sorozatra nem jönne Mogyoródra? Ingyen van, tuti buli és kb 500 km motorozás!
www.renault.hu/wsr
Egy ami biztos! A tehénlepény a legelőn , mert az mindig lapjára esik.
Én ebben nem lennék olyan biztos. Jónapot.
Meg különben is az eső csak víz! Nem nitrohigító pl!
Elvileg...nagyon"Elvileg" azért is arra az időpontra tették mert enyhébb időjárást mond a meteurulógia.
Hál'isten az Egerszeg-Veszprém távon egy fél óra után már nem zavart az eső mert a ruhám nem vett be több vizet
Mondd már legfeljebb már csak szappanozni kell!
Jó reggelt!

Nem, már bőrig áztam.
Esni fog?
Bemutatod magadat, mint borköves gyomrú azbeszttorkú
veterán motorost!
Remek program, csak az a bibi, hogy meló van akkor. Igaz veterán motorom sincsen.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akam...

Valaki betársul? Egerszegről indulok :)
Köszönöm!
Nagy valószínűséggel be van zárva! Mert ha nyitva hagynák, akkor belevégeznék a nagydolgukat a "qlturáltak", mert otthon is azt látták. Az erdei pihenők környéke alá van aknázva, mert arra nem képes a barom amit egy macska megtesz, ása sarkával egy gödröt, és abba szarik , majd betemeti.
Szia!

Erről tudok csak, szakközepes időmben ásatáson jártam itt. Sajnos nem tudom be lehet-e menni?

Inkey kápolna
A kép közepén látszik a tornya lent a völgyben.
Megtaláltam és bár rohadt messze van de ha előbb nem is de jövőre megnézem!
Köszönöm!
link