No ezt fel is vésem magamnak, hogy meglegyen, mert ilyen ominózus eset roppant ritkán van előfordulásilag! Hogy úgy mondjam "sátoros ünnepen" is ritkán esik meg! De azért remélem nem fogsz kiszáradni , és legközelebb csak ronda leszel, de zörögni nem fogsz!
Ne hozz semmit....már kaptam egy sz.gépet wazze
Nem tudom én azt a modemet használni....itt nincs hozzá lefedettség....és a régi amit ki cseréltettél nagyon szépen dolgozik..
Megnéztem mi is az az LTE-stick, és fel vagyok homályosulva !
Ha antenna csatlakozó van rajta akkor tudom használni mert én eléggé messze vagyok az adótoronytól! Még így is , hogy az antenna kb 7 m magasan van csak fele a térerőm!
Most jöttem meg melóból, holnap délelőtt meg újra megyek. Megint józanul térek át az új évre.
Sajna nekem csak a munka maradt. Ma is dolgoztam. Szilveszter is a vasúton lesz.
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Még rímel is.
Nem tudom én azt a modemet használni....itt nincs hozzá lefedettség....és a régi amit ki cseréltettél nagyon szépen dolgozik..
Mire lenne szükséged?
Te nem tudod használni?
sul...[/IMG][/URL]
Nekem így jön minden cullang nélkül....és ez elég
Amúgy ZTE MF 821D típusú modem......Ha kell,vidd
Ha antenna csatlakozó van rajta akkor tudom használni mert én eléggé messze vagyok az adótoronytól! Még így is , hogy az antenna kb 7 m magasan van csak fele a térerőm!