Na ennek örülök, tegnap Én is kint voltam az udvaron. Kiültem egy székre egy serrel és a kutyával játszottam. Ahol nem fújt a szél szinte nyáriasan meleg volt.
Érdekesnek érdekes, de technikai kivitelezése okozna némi problémát. Pályakotró van csak a mozdony elején, de az csak a nagyobb tárgyak félretolására alkalmas. Gondolom már rég megoldották volna, ha ez használható ötlet lenne. A legjobb megoldást már leírtam, nem kellene engedi a növényzetet elburjánzani a sínek mentén.
Fél kettőkor értem haza, nem volt nagyon meleg, de legalább nem izzadtam meg, és jó volt a blokknak a hűtése! Délutánra már egészen jó idő lett! Elég sok motorossal találkoztam !
Az más tészta, hogy mennyi az átlagsebesség. ilyen időben van, hogy 30-ra is nagy kínnal lehet felgyorsítani. Fém a fémen érdekes dolgokat művel, ha sikamlós a pálya. A közúton sem különb a helyzet ilyen esetben. Kb. az ónos esővel egyenértékű a falevél.
Nekem az az évi 4-5 vonatozásom elbírja, ha úgy tolod a kocsit azt is!
Majd lehullnak azok a fránya "hulló falevél"-ek aztán akkor megint lehet "repeszteni" 45-ös átlaggal!
Üdv!
A tisztánlátás végett:
Nem nagyon érthetsz ehhez ha ezt megkérdőjelezed. A falevelek miatt olyan a sín, mintha olajjal végiglocsolták volna. Azt hiszem van némi rálátásom, hogy milyen kínszenvedés ilyenkor elindulni és megállni, ott ahol szeretnénk.
falevelek miatt mi? na persze.
nyáron a nap miatt,télen a hó miatt, most őszre kitalálták a faleveles sztorit és vajh' mi lesz tavasszal? biztos a döngicsélő méhecskék kímélése érdekében fognak késni....
Nem tudom, mert még nem vettem fel magában csak a bőrruhát. Gyárilag is van benne egy bélés, viszont ha aláveszek egy vékony tréningruhát akkor ezen nem fúj át a szél! Cseppet sem!
A bőr nem hideg magában? Nekem a cordura jobban bejön. Télen, ha nincs nagy mínusz elég a póló is aláöltözőnek. Persze a ruhámban van betét is amit a hidegebb idő beköszöntével becipzározok. Igaz ha már hidegebb van, akkor felveszem az aláöltözőt.
A bőrruha igen nagyon jó találmány! egy melegítőt aláveszek, nyáron az "aláöltözőt" szoktam és lehet menni! Itt most 11 fok van és "süt" a nap meg fúj!
Az szép kis őszi karika. Azért öltözz fel jól, mert már nem lesz nagy meleg. Én már csak dologba járásra veszem elő a kis rettenetet. meg kell mondanom, amióta rendbe lett rakva szépen indul és hibátlanul üzemel. remélem a tél folyamán is így muzsikál. A robogó akkuját tettem bele, így nem kell félnem, hogy tavasszal lemerült akku fogadjon.
Éreztem, hogy előbb-utóbb vége lesz a vénasszonyok nyarának. Ilyen trutyi időre azért nem számítottam. El kellene menni a temetőkbe is sírt rendezni, de ilyen időben nem lehet.
Dolgozó emberek vagyunk, időnként aludni is kell. Éjjel meg nem akarsz válaszolni sosem. Most egy kerek hétig szabin leszek, hála az égnek most meg esik az eső. Kuksolhatok a lakásban. Van azért jó is ebben, a többiek csúszkálnak a vizes faleveleken. remélem mire visszatérek a sínekre, már lehullik az összes levél.
Érdekesnek érdekes, de technikai kivitelezése okozna némi problémát. Pályakotró van csak a mozdony elején, de az csak a nagyobb tárgyak félretolására alkalmas. Gondolom már rég megoldották volna, ha ez használható ötlet lenne. A legjobb megoldást már leírtam, nem kellene engedi a növényzetet elburjánzani a sínek mentén.
Majd lehullnak azok a fránya "hulló falevél"-ek aztán akkor megint lehet "repeszteni" 45-ös átlaggal!
A tisztánlátás végett:
Nem nagyon érthetsz ehhez ha ezt megkérdőjelezed. A falevelek miatt olyan a sín, mintha olajjal végiglocsolták volna. Azt hiszem van némi rálátásom, hogy milyen kínszenvedés ilyenkor elindulni és megállni, ott ahol szeretnénk.
nyáron a nap miatt,télen a hó miatt, most őszre kitalálták a faleveles sztorit és vajh' mi lesz tavasszal? biztos a döngicsélő méhecskék kímélése érdekében fognak késni....
Épp most mondták be a rádióban, hogy már a vonatok is késnek a sínekre rárakódott falevelek miatt. Éreztem, hogy most kell szabadságon lennem.
Az szép kis őszi karika. Azért öltözz fel jól, mert már nem lesz nagy meleg. Én már csak dologba járásra veszem elő a kis rettenetet. meg kell mondanom, amióta rendbe lett rakva szépen indul és hibátlanul üzemel. remélem a tél folyamán is így muzsikál. A robogó akkuját tettem bele, így nem kell félnem, hogy tavasszal lemerült akku fogadjon.
Ha lehet, akkor motorral .
Veled mi van?
Ez az,mond meg csak neki.
Dolgozó emberek vagyunk, időnként aludni is kell. Éjjel meg nem akarsz válaszolni sosem. Most egy kerek hétig szabin leszek, hála az égnek most meg esik az eső. Kuksolhatok a lakásban. Van azért jó is ebben, a többiek csúszkálnak a vizes faleveleken. remélem mire visszatérek a sínekre, már lehullik az összes levél.