Mondtam a múltkor, olyan mint az enyém csak nagyobb blokkal. 125,250 van belőle, ha jól tudom. Kényelmes, lehet bele pakolni, soroljam még? Ezzel a pöcsköszörűvel lemotoroztam kb. 560 km-t, ma meg 170-t és nem volt fárasztó a forróságot kivéve. Olyan mintha fotelban ülnél és az utasnak is nagyon kényelmes az üléspozició, esős időben is alig ázol meg, na röviden ennyi jutott az eszembe.
Haza értem a feredőzésből. Eljöhettél volna azzal a jó kis motorkáddal, 5 perc alatt ideértél volna. Jó sokan voltak és a víz 20 évessé tett. 170 km a mai táv, Sármellék előtt gyertyacsere kellett mert lerakódások miatt akadozott a motor az emelkedőkben. Holnap megnézem milyen lett az amit betettem csereként. Zalakomár előtt kigyúlt az olaj vészjelző, imádkoztam, hogy hazáig elég legyen és elég lett. Igaz már csak a kifolyó nyílásnál volt némi olaj.
Haza értem a feredőzésből. Eljöhettél volna azzal a jó kis motorkáddal, 5 perc alatt ideértél volna. Jó sokan voltak és a víz 20 évessé tett. 170 km a mai táv, Sármellék előtt gyertyacsere kellett mert lerakódások miatt akadozott a motor az emelkedőkben. Holnap megnézem milyen lett az amit betettem csereként. Zalakomár előtt kigyúlt az olaj vészjelző, imádkoztam, hogy hazáig elég legyen és elég lett. Igaz már csak a kifolyó nyílásnál volt némi olaj.
Beszélgetésekből ítélve ez nálad is így megy
Most nem érek rá kivasalok egy két ellenséget
Aprilia Leonardo 150 vagy
Peugeot Elystar 150 4T
Nem jössz holnap tököt áztatni hévízre? A Csibe és én megyünk...gyere
Köszi...megyek is le faragok egy két embert
Ott van az adatlapomon
Amúgy faja mind a 2 memória Köszönöm
http://youtu.be/sXV2IF7cA3E