Nem azt, hanem azt:
Szomorú fűz lombos ága , ráhajlott a kicsi házra öreg Tisza partoooon!
De csak lábujjhegyen nehogy a kutyák a láncukat elszakítva meneküljenek az inzultus elől!
Nem baj...rájuk fér egy kis lazítás De mentem volna én is velük
most...ott énekelnénk karöltve...hogy aaakácos úúúúúúút....havégigmegyek rajtad ééééééééén
Mondom a múltkor meglátogatom az ajkai volt munkatársamat!
lenyelte a tollat maj öntötte utána a téntát. Nem tudtam találkozni vele, már 10 éve meghalt! Elvitte a májája, mint a Dzsokit!
Ok, asszonnyal egyeztetek kap-e szabit. Mert utána héten is szabit kért, nem tudom mennyire lesz lojális a főnöke :) Legkésőbb jövő hét szerdáig tudok adni tuti választ!
Valahogy így , ahogy mondtad. És nem autópályán száguldva, hanem kétszámjegyű utakon nézelődve. Persze a motor elhozást nem Neked írtam. Csak itt a fórumtárs akar onnan venni fénykép alapján. És nagyon nem javasoltam neki!
Én elnem hozom, nem nekem kell, csak beleugattam a témába ahogy láttam nyíregyházát és a motor szót.
Akkor melyik nap mennél és melyik nap jönnél? Ha be tudjuk tervezni akkor lehet együtt mennénk és jönnénk.
Nekem vasárnap reggel jelenésem lesz egy 4 napos horgászaton, ahol Sakál partit rendezünk a motoroscimbikkel a hétfői napon, szóval szombaton jó lenne visszaindulni.
Gellénházán lakom, Zalaegerszegtől 12km-re. Amit találtam hirdetést, az nyíregyházi motor, ezért elég nehézkes lenne a motor megnézése. Képeket küldtek róla, nagyon szép, de vásárlás előtt élőben is szeretnék látni egy olyan motort.
NNna B+!
Szomorú fűz lombos ága , ráhajlott a kicsi házra öreg Tisza partoooon!
De csak lábujjhegyen nehogy a kutyák a láncukat elszakítva meneküljenek az inzultus elől!
Nem baj...rájuk fér egy kis lazítás De mentem volna én is velük
most...ott énekelnénk karöltve...hogy aaakácos úúúúúúút....havégigmegyek rajtad ééééééééén
lenyelte a tollat maj öntötte utána a téntát. Nem tudtam találkozni vele, már 10 éve meghalt! Elvitte a májája, mint a Dzsokit!
Már az idegeneket sem ismerné meg!
Szia Tata
Szerinted le ment már kutyába a Csibe?
Más is jönne/menne vagy csak te?
Akkor melyik nap mennél és melyik nap jönnél? Ha be tudjuk tervezni akkor lehet együtt mennénk és jönnénk.
Nekem vasárnap reggel jelenésem lesz egy 4 napos horgászaton, ahol Sakál partit rendezünk a motoroscimbikkel a hétfői napon, szóval szombaton jó lenne visszaindulni.