Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A régi géped wincsije nem jó bele?
Magában az egyik , a rossz nem működik?
Süt, és szélcsend! Az este egy borz volt itt az udvaron.
Nem is félt különösebben. Bejöttem a fényképezőgépért, de mire kimentem elment.
Igen...kevés,mivel az egyik 1GB-os nem jó. Így csak 1GB van benne...
Ami benne volt az kevés?
Mondták, hogy szeretni kell őket?
Szépen működik a gép Tata Bele lett téve egy laptop vinyó...fel telepítettem és most tesztelem. Ram-ot kell bele vennem még és minden nagyon fasza lesz

Jó idő van ott is remélem
Jó reggelt!
Jó reggelt!
Jó reggelt..
Köszönöm.
...de legalább hallgasd végig...,nagyon szépen játszik
Ma én fogom húzni a lóbőrt, egy elég rendes bicajtúra után vagyok! Most értem haza.
Tata....ő húzza neked ma este
http://youtu.be/LskRHAEioVk
Mennyi az idő?
."nehogy rá lépjenek a kezedre" Fehér kesztyű pl.
Pedig volt, hogy leültem a szőlőben és hallgattam , ahogy az estében mulattak az egyik pincénél. Egyik szép nóta a másik után! Pedig fáradt voltam , és közben besötétedett!
ki beszélt itt négykézláb menésről

csak módjával.....szépen óvatosan....nehogy rá lépjenek a kezedre
B+...nem is tudok nótázni sőt...ha rendesen be iszok...még beszélni sem
Nézd, én szeretek mulatni, igaz "rendesen " vagy 40 éve nem gyakoroltam! Azok akikkel együtt ordítottuk szét a hegyet, mind halottak szegény anyósom pedig pelenkázásra szoruló roncs, pedig tudott és szeretett is énekelni. és lehet normálisan is mulatni, nem kell négykézláb menni.
Azért egyszer még be kellene vételezni úgy isten igazából Legalább is nálam működik a dolog,mert ha egyszer tényleg...ugy magyarosan rommá iszom magam,akkor kell pár hosszú év amire újra meg merem fogni a poharat
Nem csak ketten, voltunk többen is! Sajnos éppen a napokban számoltam össze , hogy az öreg dalárda igen csak elnéptelenedett! Én meg akkor rúgtam be utoljára "rendesen" 1973 októberében!