Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezaaazzz, zaklasd a jónépet!
Nem gáz...elrejtettem a számom és végighívtam az összes mentetlen számot :D ....aztán kb 4.re eltaláltam !
Köcsög Autós
Nem kizárt hogy nekem van régi számom. Talán két éve adta meg Pogi.
na fasza..ilyen nincs a listában... ...istenem..hülye telefonok..:D
Nincsmit!
:D kössz főnök!
834
06-30-......
Valaki Pogi telefonszámának első pár számjegyét meg tudná adni nekem, hogy ki tudjam bogarászni az el nem mentett kimenő hívásaim közül? Köszönöm szépen
Vegyél acélcsavart, inbuszt pl, és akkor annak nem fog a menete leszakadni! Majd a lukból szakad ki a menet !
Ne ordítozz hajnalok hajnalán fél nyóckor! Azt hittem kigyulladt a kút!
Egy hangyányit meg kell mente ragasztani esetleg egy kevés teflon szalag a menetre többet nem lazul ki
Érdekes módon le tud lazulni néha egy egy csavar,ezt én sem értem mitől lehet. Bezzeg ha az ember meg húzza erőből ,azonnal le ugrik a menet vagy benn szakad
1. Nem üvöltözök
2.Mennék én fürödni,de majd csak szerdára igértek ékszíjat.
3.Igen,ki tudnám fényesíteni....sőt ma már szabin vagyok és ha van kedved dörrenj el ide és hozd el....akkor ma meg is csinálom
Kedves, aranyos, drága motoros barátom lenne egy kérdésem hozzád. A robogó hangtompító dísztakaróját ki tudnád fényesíteni? Krómozott de elég viharvert a felülete.
Tegnap bogarásztam a gépet, szerencsére idejében észrevettem a távozni készülő csavart. Nem is értem, hogyan tudnak kilazulni? Ráadásul krómozott, egyedi csavarka volt, még pár menet tartotta.
Jó reggelt!

Ne ordítozz korán reggel. Holnap mit csinálsz? Lehet elugrok a csatornára fürdeni, nem jöttök el? Az egész napom szabad lesz.
ébresztőőőőőőőőőőőőőőőő!

Jóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt
Megpróbálom, de nem ígérek semmit, mert már valamilyen más társaság csinálja akik egyébként sem idevalósiak.
csúszóssá a tapadó szertől válik (zsiramid) használom én is :)
de ha nincs más jó a folyékony szappan vagy a mosogató szer is
én tudok egy szinte ingyen szer összeállítást ami mindent kiöl
rondup mega ezt már használtam olyan volt mint a disznó pörzsölő
megkérdeznéd nekem a nevét esetleg kit lehetne megkörnyékezni ilyen cuccért?
Sajnos nem tudom, de valami brutális szer. Nem szeretem ha rögtön utána megyek végig azon a pályán, mert amellett hogy büdös, rohadtul csúszóssá válik tőle a sín. Valószínű az egyszerű ember nem nagyon juthat hozzá.

vasúti gyomirtó