Valaki Pogi telefonszámának első pár számjegyét meg tudná adni nekem, hogy ki tudjam bogarászni az el nem mentett kimenő hívásaim közül? Köszönöm szépen
Érdekes módon le tud lazulni néha egy egy csavar,ezt én sem értem mitől lehet. Bezzeg ha az ember meg húzza erőből ,azonnal le ugrik a menet vagy benn szakad
1. Nem üvöltözök
2.Mennék én fürödni,de majd csak szerdára igértek ékszíjat.
3.Igen,ki tudnám fényesíteni....sőt ma már szabin vagyok és ha van kedved dörrenj el ide és hozd el....akkor ma meg is csinálom
Kedves, aranyos, drága motoros barátom lenne egy kérdésem hozzád. A robogó hangtompító dísztakaróját ki tudnád fényesíteni? Krómozott de elég viharvert a felülete.
Tegnap bogarásztam a gépet, szerencsére idejében észrevettem a távozni készülő csavart. Nem is értem, hogyan tudnak kilazulni? Ráadásul krómozott, egyedi csavarka volt, még pár menet tartotta.
csúszóssá a tapadó szertől válik (zsiramid) használom én is :)
de ha nincs más jó a folyékony szappan vagy a mosogató szer is
én tudok egy szinte ingyen szer összeállítást ami mindent kiöl
Sajnos nem tudom, de valami brutális szer. Nem szeretem ha rögtön utána megyek végig azon a pályán, mert amellett hogy büdös, rohadtul csúszóssá válik tőle a sín. Valószínű az egyszerű ember nem nagyon juthat hozzá.
2.Mennék én fürödni,de majd csak szerdára igértek ékszíjat.
3.Igen,ki tudnám fényesíteni....sőt ma már szabin vagyok és ha van kedved dörrenj el ide és hozd el....akkor ma meg is csinálom
Ne ordítozz korán reggel. Holnap mit csinálsz? Lehet elugrok a csatornára fürdeni, nem jöttök el? Az egész napom szabad lesz.
Jóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt
de ha nincs más jó a folyékony szappan vagy a mosogató szer is
én tudok egy szinte ingyen szer összeállítást ami mindent kiöl
vasúti gyomirtó