Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már akartam kérdezni régebben is de elfelejtettem a vasútnál milyen fajta gyomirtó szert használnak?
Egészségedre! Kékkúton, és Balatonfüreden is megtölthetjük.
De ízlett. Már nincs sok belőle, legközelebb viszek műa. ballont.
Kint tevékenykedtem az udvaron, és kénytelen voltam meginni két sört! Nem ízlett a víz?!
http://youtu.be/AEsVW-j0dpo egerszegi találkozó Sakál szemszögből :))))[/L]
Az a jó végre nyár van
Lehet menni strandozni,bingázni
Ma sincs hideg!
A Tomi készített fotókat, tőle kérj. Biztonsági okokból ilyen helyre nem viszek gépet, hátha leesik tudod.
Ennek felettébb örvendek! Pedig nem semmi ide-oda lottyanó aggyal, tegnaposan ennyit gyalogmenetben lekergetni!
Kicsit siet az órátok! Pedig inkább a motor sietne!
Az bőven elég volt a robogóknak.....

Na hol vannak a fényképek A mailomra lehet küldeni mind,had sóvárogjak min nem tudtam részt venni megint
Átlag 55-60 az óra szerint, de néha azért kicsit jobban is mentünk.
Az nagyon jó teljesítmény Mennyivel mentetek? gondolom nem cibáltátok a gázt nagyon
Majd rájuk verek és elhallgatnak
Reggel megvolt, köszönhetően a tegnapi erős Pistának. A Tomi már sietett haza, dolga van.
Hiányoztál is lator a fesztiválról. Nagyon jól sikerült az egész. A hangom még nem jött vissza,talán pár nap múlva megtalálom. A motorozás is jó volt, bár ennyit már régen mentünk. Eddigi nem hivatalos számítás szerint 540 km-t tekertünk. A robogó fogyasztása meglepően jó , 100 km/2 l.
oké! De ha beszerelés után jönnek fekete zakós úriemberek kérdezősködni, akkor nem is ismerjük egymást !
A fosás jöjjön rátok 3napon keresztűl.
Mé nem jöttetek be?
10.-én fizu...addig dugd el És ne is reklámozd senkinek! Mögfelel!
Tiszteletem az Uraknak!

Hazaértünk épségben.
4darab ezresért tied mind2 ha az mögfelel