Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony, ügy ahogy a mérnökök megadták-tervezték.
Eddig életemben egyet láttam közelről, kb 10 éve.
Azért meg kell hagyni hogy egy Rolls-Royce az mégis csak egy Rolls-Royce
"Sok dolgok vannak égen és földön ó Horatió mintsem bölcselmetek felfogni képes." Shakespeare: Hamlet.
Tudod a lengő levegőoszlop hatása, ezért nem javaslom senkinek, hogy a gondosan tervezett kipufogó rendszert megváltoztassa. Tegnap , ahogy bicikliztünk elment mellettünk éktelen zajjal két motor is. A kis unokák kérdezték, : Papa a te motorod miért olyan csendes? Nos azért, mert még egy Rolls-Royce-t sem hallottam menni hörgő kiherélt kipufogóval ! Nem véletlenül.
:) ...mi kevesek vagyunk ehez mint mackósajtban a brumm :)..Egy ismerősöm régen Simsonnal, MZ-vel versenyzett.... ő tőle kapok segítséget...tud olyat, amire nem is gondolnánk...:)...a cső amin szívja a levegőt a légszűrőhűzból, egy beletolt vastag C vitaminos dobozzal+ 5cm-rel hosszabban, valamiért ~ + 4km/h-t eredményez..:D A kipufogó marad, a többi apróság meg titok :D :D
2 db ETZ-m is volt egyik Zegre került el a másik Kanizsára az egyikben volt 6. fokozat is :)
A hang nem érdekel, menjen, ne hangoskodjon :))
Azért nem csináltam rá rezonátort, mert a konfúzornál lévő apróbb méretbeli eltérésen kívül tökre megegyezett azzal, mint amilyenre tervezni akartam a rezót....( nyílván a sokszelvényes könyök persze mástéma )
nálam rövidebb volt mint a tiéd és a hangja is szép volt
Nem hosszú az, ki van számolva. Csak rövidebb lehetne , ha vastagabb lenne. Viszont az a kellemes brummogó alapjárat!
Jó meglátás, az még bizony vissza van. De a napokban azzal is megleszek
Inkább rövid ! ;)... ha utánaszámol az ember, akkor otrombán hosszúnak kellene lennie, hogy kijöjjenek a kúpok meg a végcső hossza
Van is még elfekvőbe egy ilyenem
Ja meg nem szép a blokk feketére festve fel kell azt políroztatni
Majd akkor örülj, ha a blokkon azokat a leverődéseket eltüntetted!
Kipuf hosszából vág jel egy 20 cm ezzel el voltak gyárilag rontva hosszú mint a vonat fütty
:) Kééész lettem teljesen..most már kívül belül valami olyasmi, mint ami a cél volt..gondoltam megosztom az örömöm veletek :)
Lácccik, hogy nem te tolod!
Majd ha a fővasutasnak tökön kell szúrni magát késés esetén, akkor talán.
Én majd a jövő hét vége felé megyek, meglapogatni Pockot!
Szerintem is ez lehet az oka
Rájöttem a megoldásra, a nagy melegben kitágul a sín ezáltal hosszabb lesz és emiatt késik a sok vonat. Hiába tolják csak nem haladnak.
uh ez kemény küldtem neked valamit a facebook-on nézzed át
Ilyen melegben kell pumpálni mert ki szívja a nap a nyomást
Rohadt vonatok megint késnek, de jó hogy nem dolgozok.