Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek egy Kawasaki Ninja 250R motorja. Motorvásárlás előtt állok, és meg szeretném nézni élőben is a motort. Ha valaki ilyen motorral rendelkezik, vagy az ismerőse, akkor legyen szíves írni nekem, hátha tudunk egy találkát szervezni. :)
e-mailem: bozso94@freemail.hu
Megkapod jó? Mondd meg a Tatának, toll a fülébe, nem küldi a telefonszámát aztán majd sírni fog amikor beállítunk hozzá. Pedig külön készítettem neki egy 2 dekást. Most pakolok, hogy reggel már csak lóra pattanhassak. Aztán irány a végtelen rónaság. Addig is jók legyetek.
Ahogy mondod...kurva meleg van. Haza érve én is egyből a zuhany alá álltam......jól is esett
A Sniper Elite meg van...de a V2 nincs Jó? Kell!
Össze raktam az új gépemet( a Tatának köszönhetően)
Most pakolom rá a progikat....de csak módjával....ez csak játékra lesz használva
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek egy Kawasaki Ninja 250R motorja. Motorvásárlás előtt állok, és meg szeretném nézni élőben is a motort. Ha valaki ilyen motorral rendelkezik, vagy az ismerőse, akkor legyen szíves írni nekem, hátha tudunk egy találkát szervezni. :)
e-mailem: bozso94@freemail.hu
csibeex@hotmail.com
A Sniper Elite meg van...de a V2 nincs Jó? Kell!
Össze raktam az új gépemet( a Tatának köszönhetően)
Most pakolom rá a progikat....de csak módjával....ez csak játékra lesz használva
Más, ezt ismered? Sniper Elite V2
Mi a pálya vének?
Zegi talira jöttök?