Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is!
Majd hétfőn megcsörrentelek, hogy mi legyen, jó?
Hol lenne a motor?
Szerencséd.
Akkor ott kell lenni a telefonszámomnak!
Mindjárt megnézem.
De most este van már.
Ez.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek egy Kawasaki Ninja 250R motorja. Motorvásárlás előtt állok, és meg szeretném nézni élőben is a motort. Ha valaki ilyen motorral rendelkezik, vagy az ismerőse, akkor legyen szíves írni nekem, hátha tudunk egy találkát szervezni. :)
e-mailem: bozso94@freemail.hu
Ez az emailpostafiókcímed?
csibeex@hotmail.com
A farkam az édeskáposztádba libanyaknak , már délelőtt elküldtem a telefonszámomat!
Megkapod jó? Mondd meg a Tatának, toll a fülébe, nem küldi a telefonszámát aztán majd sírni fog amikor beállítunk hozzá. Pedig külön készítettem neki egy 2 dekást. Most pakolok, hogy reggel már csak lóra pattanhassak. Aztán irány a végtelen rónaság. Addig is jók legyetek.
Ahogy mondod...kurva meleg van. Haza érve én is egyből a zuhany alá álltam......jól is esett

A Sniper Elite meg van...de a V2 nincs Jó? Kell!
Össze raktam az új gépemet( a Tatának köszönhetően)
Most pakolom rá a progikat....de csak módjával....ez csak játékra lesz használva
Mi lenne? Meleg van piszkosul. Holnap hajnalban indulunk a hosszú útra. Ha kicsit hűl a levegő elkezdem felmálházni a motort.

Más, ezt ismered? Sniper Elite V2

Mi a pálya vének?
Arra viszont roppant fondorlatos módon ügyelj, nehogy valami részeg disznó mértéket nem ismerő motoros a kezedre lépjen! Húzz fehér kesztyűt pl.
Ez van! Négy hetente , vagy ötnaponként sem dugjátok ide a randa képeteket, (elrettentő példának) és nem értem olvasni nem tudtok, vagy írni sem!
Lassan már azzal se!
És az jobbnak ígérkezik?
Mennék ha nem egy időben lenne a szigetbecsei bulival.
Vagy senki nem fórumozik? Válság van mindenhol
Zegi talira jöttök?
Hát mit lehet tenni, elfogytak a nagyok.
Látom kell vennem egy robogót, a zalaegerszegi topicban már csak azzal lehet lassan bekerülni
Szerintem nem mert 100 km re nem evett meg egy fél tankkal 4.8 L a tankja
Azt hittem visszatetted az eredeti hengert rá vagy 70-s hengert, mert az külsőleg is akkora mint az 50-s. Nem eszik túl sokat a 90-s hengerrel?