Hát hallod még az sem biztos....68ezret kapok már hónapok óta......az is lehet a jövő hónaptol kurva nagy gáz lesz már a puszta megélhetés is. Faszom ebbe a kurva kárpitozásba.....
Hát ezt őszintén sajnálom, pedig már beszereztem a kellékeket is. Épp ma beszéltük át a terveket a Tomival, indulás, kaja, pia, sátor, mi egyebeket. Azért egy kisebb karikát csak el tudunk menni valamerre a nyáron?
Nem kell szerelni csak érdeklődtem hogy minden jó e amúgy most kutya baja csak hát ha nincs rendesen rögzítve a műanyag akkor bizony oda olvad ez volt a gond
Nahát, meg kell rendelni, előtte írj nekik levelet, hogy ne érjen meglepetés. Vásároltam már tőlük, korrektek voltak nagyon. A márkaszervizhez képest bagóért hozattak gyári alkatrészt.
A mérete miatt kérdeztem, a Grand Dink 250-s változata pld. tökéletes lenne, de ha már parkolást nézzük akkor elég batár. Akkora egyébként mint az enyém külsőleg csak a szíve nagyobb ugye.
Ahogy nézegettem ezt a pöcs köszörűt el tudom adni 150.000-ért ,nincs rajta sehol sérülés sem karcolás szinte km is alig van benne szóval szépen bejáratom legyen minden frankó pótolom a hiányzó dolgokat és mehet is a piacra
Mondtam én.....HONDA...azt nem kell csesztetni,jó is és meg bízható
Nem ilyen nevesincs robogó meg mi a tököm.....aztán rá olvad a műanyag burkolat meg minden
Jól vagytok amúgy?
motor burkolat műanyag