Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne egyen annyit? Úgyis olyan dundi ez a Pogi mint egy keszeg!
Hát ugye ott van a rezsi csökkentés.......
Ebből kellene élni rezsit fizetni, lakásrészletet törleszteni és még szórakozni nyaralni is?! Kemény!
Hát hallod még az sem biztos....68ezret kapok már hónapok óta......az is lehet a jövő hónaptol kurva nagy gáz lesz már a puszta megélhetés is. Faszom ebbe a kurva kárpitozásba.....
Hát ezt őszintén sajnálom, pedig már beszereztem a kellékeket is. Épp ma beszéltük át a terveket a Tomival, indulás, kaja, pia, sátor, mi egyebeket. Azért egy kisebb karikát csak el tudunk menni valamerre a nyáron?
Nem kell szerelni csak érdeklődtem hogy minden jó e amúgy most kutya baja csak hát ha nincs rendesen rögzítve a műanyag akkor bizony oda olvad ez volt a gond
Baszod...azt hiszem nekem is el marad a csavargás a nyáron...kurva keveset keresek mostanában.
Jól hát Te rossz életű Pogi!
Nahát, meg kell rendelni, előtte írj nekik levelet, hogy ne érjen meglepetés. Vásároltam már tőlük, korrektek voltak nagyon. A márkaszervizhez képest bagóért hozattak gyári alkatrészt.
Na mi a pálya tökösök? Megint motort szereltek?
Mondtam én.....HONDA...azt nem kell csesztetni,jó is és meg bízható

Nem ilyen nevesincs robogó meg mi a tököm.....aztán rá olvad a műanyag burkolat meg minden

Jól vagytok amúgy?
Ilyesmi igen
Akkor kétszer kettőt!
Kettőt, de párhuzamosan ellentétes irányba nyitnak majd. Nem egyszerű az enyém motro elektronikája ám.
Veszel mindjárt kettőt,és annyit kötsz be sorba, amennyi az értéket kiadja, vagy teszel egy nagyobb izzót a reflektorba.
Ő is ezt mondta. Hűtést meg majd megoldjuk, van hely bőven rá.
Ez nem az a műanyag?

motor burkolat műanyag
Kiállsz a türelmi zónába pár hétre és megkeresed az árát ! A lányok fizetni fognak neked csak ne rontsd az üzletet!
Parkolást megoldom csak árban legyen jó ez a leg fontosabb
Kb. fél voltot lehet egy 10 A-es diódával csökkenteni! Nem árt hűteni!
A mérete miatt kérdeztem, a Grand Dink 250-s változata pld. tökéletes lenne, de ha már parkolást nézzük akkor elég batár. Akkora egyébként mint az enyém külsőleg csak a szíve nagyobb ugye.
De igen abba van azon van egy nagy Lik
Ahogy nézegettem ezt a pöcs köszörűt el tudom adni 150.000-ért ,nincs rajta sehol sérülés sem karcolás szinte km is alig van benne szóval szépen bejáratom legyen minden frankó pótolom a hiányzó dolgokat és mehet is a piacra
De nem abban van a gyertyapipa helye is?
túrázgatni és 2 személlyel is boldoguljon ha kell
Ha lenne egy minta egye fene megpróbálnám mert lemezem az van szinte minden méretben