Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nem kell ezt gyakorolni, elég a megfelelő mennyiségű tudatmódosító folyadék is hozzá, csak ne legyen senki a közelünkben akkor már.
Te Csibe.......mi lenne ha ezt be gyakorolnátok a Tomival? Lenne sikeretek
http://youtu.be/vu598EhI7LU
Ne fetrengj! Van két előre világító is , csak az egyik már fél éve kiégett!
Tudod Te mennyi elektronika van egy mozdonyba? Mennyezetlámpa pl!
Jajj ki beszél......bakter Pont Te nyüzsögsz itt nekem elektronikáról?
Pont ellenkezőleg! Ha kitörne is elaludna! Kandúr Bandi is kiment meg visszajött! Úgy döntött , bent jobb.
Azt hittem ki fog törni a vulkán
"Pipál a hegy", a Badacsony teteje mint az Olympos ködben van, ilyenkor szokták mondani ha még lesz eső!
Hideg van mint az állat, napok óta fűtünk, a mozdonyon is döngetem a villanykályhát. Azt mondták melegszik az idő, jah Afrikában biztosan. Lóg az eső lába nálunk is, tegnap mákom volt mert épp leértem aztán csak úgy szakadt.
13 fok van B+!

Előbb jöttem be kintről. Szemerkél az eső. Pedig azt mondták ma meleg lesz! Biztos Afrikára gondoltak!?
Hát mit gondolsz miért nézem? Előbb hangoskönyv formátumban találkoztam vele, gondoltam megnézem.
Pedig ha tudnál?
De ebben az a jó, hogy nem kell olvasni.
Má olvastam. Könyvben jobb!
Estére nézni való a Tények helyett.

Ábel az országban 2/1

Ábel az országban 2/2
Varnyúul tanulok! Kár kár kár!
Pogi elég okos , és ügyes. Csak iskola nélkül?! Ha járt volna iskolába, bármi lehetett volna belőle! Csak nem volt aki törődött volna vele! KÁR!
Szia Pogi!

Jó lenne ha egy kis elektronikai ismeretet is magadba szívnál a pálesz helyett.

Kondenzátor
Be szarok...a Tatának meg levesesedett az orra
Na bassza meg...intéznem kell kendnek valami folyékony tüzelő anyagot...(belsőleg használandót)
Ugye a "belső fűtőanyag"-om elfogyott, aszályos kor köszöntött be, reggel meg elcsöppent az orrom!? Ez van!
Talán fázik kend?
Lehet hogy nem is lesz nyár az idén...
Már az este begyújtottam, most reggel megint!
Apró szemű potyogott, és addig assza az anyját míg nem marad semmi.