Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajjj, bocsi Louisban voltunk és nincs roaming telómon beállítva. Biztos jó kis gurulás lehetett legközelebb nem ússzátok meg nélkülem
Ez így van rendjén
Mint mindig
Hopsz, megint kcsög voltam ?
ez övön aluli volt szó szerint
Azt már megszoktuk, hogy a Kiris túrákra tartalék ruhát és kaját viszünk...mostmár bevezetjük azt is, hogy mobil toalettet is viszünk magunkal.
Peeeersze mindig minden miattam.... Felháborító vagy! Gyere ki a sárba kis k@cs@g!
nem vagyok hisztis kabbe... tudjátok az okot, hogy miért kellett hazajönni úgyh psszt egyébként tényleg jó volt, de megint szívtunk miattad bár a dagonyázás sosem árt csak legközelebb mellékelj egy quadot is
Hallod ember, a két egységből lett hat. Azt hiszem holnap nem motorozok.
Jólvan Marcstól ez megszokott... Hisztis p...
Király volt ez a nap. Nekem tetszett, csak Marcs nagyon sietett haza De azért jó volt. Legközelebb ti jöttök felénk.
Marcs kétségbeesett nézése

Kittiről meg inkább ne is beszéljünk
Azt mondja a távrecsegő hogy Niki nem fogad hívásokat!
okéééé!
Jó akkor fél2kor a kilátóban! Felhíívom Nixit aztán majd írok! Most megyek meglátogatom a benzinkutat!
nekem jó az 1 körül de inkább fél2 fent talizunk a kilátóban? Nixet felhívod? Kittit elintézem
Ma megyünk! 1körül Marcs/Kitti/Niki?
Most megyek Pestre, el kell intéznem pár dolgot, kb 11 körül már itthon vagyok, KIRI! ha van valami fejlemény egy sms dobj megint pls kösz..
Csáó! Bocs, hogy az "egy órára ledőlökből" lett négy óra. Na, tőlem a mai nap is jó, meg a holnap is jó. Kiri részéről is mindegy. Szóval tőlem ma, vagy holnap, a többit ti döntsétek el. Gondolom Velencei-tó, kajálás és kilátó.
Nah kimegyek lemosom a szörnyet! Mire visszaérek legyen valami infóó mert balhé lesz
Danyó ez igazán szép és szívbemarkoló hozzászólás volt!
Napsütésben gazdag jó reggelt az uraknak/hölgyeknek! Hogy melyik nap az nem kérdés, de én nem aludnék a helyedben ilyen sokáig...
Jóestét! vagy inkább jó reggelt... csáki voltam a citynél, azt mondták vidd be, aztán megnézik, sacc árat nem akartak mondani látatlanba. amit te néztél az akciósan szerintem regadóval 999. hívd fel őket, egyeztessetek időpontot aztán megnézik. amúgy kaptam törzsvásárlói kártyát -10% mindenből

Kiri: holnap reggel körül, ha nem leszek msnen, csörögj rám, vagy sms és dumáljuk meg, hogy melyik nap menjünk.
ss
voltál cityéknél? MSN-re gyere!