Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg hogy ő nem pöstre jár. Amúgy nekem is
Öcsém de jól megy a pestieknek!
jövőhét nem jó:)de mindegy szerdán megjáratom
nincs suli
eégsz héten szünet van
Nekem következő hét végig szünet Szóval aki ráér... Na kit érdekel?
Hé Zé! Délután vagy délelőtt? Mert lehet hogy akkor nem megyek be, de azért a délután lenne király.
Nem tudtam időben bejelenteni a motort szervízbe, meg volt más probléma is, és most úgy néz ki hogy 10.-én viszem. Majd elmesélem.
Én bízom bennetek hogy kifogtok vmi szép napos időt, nem szólok bele! De amúgy ezt hogy? Suli után? Ha jól tudom most péntektől, keddig van szünet! Legalábbis nekünk...
Hejj. Jövőhétben gondolkozzunk lécci Szóval jövőhéten meik nap és ki jönne?
Szerdán? Hát mi van veled?
elméletileg szerdán ráérek,szal érdekel.
támogatom
Szentendre felé gurulás érdekel valakit?
hogy mi miért mi van?
benne vok!
Na voltam a shoxba akksit venni,katalógusból néztek nekem gondozásmentes akksit...hazahozom zsupsz nem jó a gépbe.Visszavittem mondtam mi a helyzet,rendesek voltak kicserélték olyanra mint ami benne volt,csak sajna ez is ilyen szutykosleves.Felkell tölteni akkusavval aztán mehet a móka:)Hnap offline leszek de sztem szerdán meglesz 2010 első gurulása:)Ja és felháborító hogy ehhez a szutyokhoz nem kapni semmi utángyártottat.
persze,gyere, szívesen látunk!
Értem a célzást!
Mennyünk megint Szentendre fele Szezonkezdésnek jó lenne.
Esetleg Balaton?
Én benne vagyok!Jó 5let. Csak kár, hogy mindenkinek messze van.
na grat végre összejött sok balesetmentes km-t hozzá majd vmikor összefutunk üdv!
Szevasztok!
Látom nemtudjátok eldönteni merre mentek, szivesen mennék énis csak mesze lakom!
Gyertek el felém Baranya megye---Szigetvár..
Szia Z3, köszönöm szépen :)
Azért a jelenlegi R125 ös ismerősökkel szívesen mennék túrázni, ha egyszer összehozzuk ( Lazá val )
Üdv mindenkinek!