Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heey Nix Nagyon Boldog Szülinapot (bocsánat,hogy utólag csak tegnap nemvoltam gépközelben... )
hűű köszönöm szépen
az idő alakul
bóóódog születésnapottttt remélem jóidőt kapunk :D
Jólvan vénülök naa.
És nem töltötted fel vagy vmi ?
Lemerült az elem
már mondtam párszor:)
üdv r125 forum

Feb.19 Péntek-Feb 23. Kedd 10 óra motorozás ma 3óra tegnap 2óra vasárnap 1,5 óra , szombaton fél óra pénteken 3
Miért mi a baja ?
Ma 12 °C volt és amint hazaértem gurultam is kicsit. Nem fáztam és az utak is jók voltak. Végre közeledik a tavasz
üdv.
Hé Gringó!Mehettem volna de nem megy az r125:)
Mikor gurulunk már egyet?Hétvégére szervezünk egy kis túrát Sopron felé, de még semmi sem biztos.Időjárásfüggő a dolog.Ha van kedved gyere el
Jártam ma felétek gengszter. Jöhettél volna, de titokzatos mód, eltűnt a számod a telómból.
én is gondolkozom egy fehér/ezüst beszerzésén...
Kössz Meg is rendeltem a fehéret mert nekem is afelé húzott a szivem ha fent lesz motoron dobok fle pár képet
Széles utat jóidőt
Fehér. szerintem. Nekem volt fehér felnicsíkom a régi motoron. Nem volt vele semmi baj, kicsit a láncspray látszott rajta aztán annyi. Viszont kurvasokat dobott rajta.
Pest környékiek: Valaki egy motorozás ma este? (ez most halál komoly) Egy óráig még ittvagyok. Aztán aki akar jöhet
Hali!
Nekem abba kéne segítség h neon sárga v fehér felnicsík lenne jobb a motorra? Fehér mennyire koszolódik? Vkinek vmi tapasztalat? Előre is köszi

Csatlakozok az előttem szólóhoz:D Követeljük a jóidőt:D
Én is hasonlóképp leszek
Ma megvolt az idei első 40km-erem , kicsit fázós volt meg csúszós de nem vészes :D Követelem a jó időt !
Üdv.
én gyalog majdnem dobtam pár hátastXD
attól függ hol.Nekem szőkéék 500km plusszért is pampogtak.
Bár szerintem nem fognak szólni érte...
Hát ja, van még időnk. Szerintetek, 12 ezres szervízre 14 500km-el beállítani ?
A kezdeti 2 fok majd a későbbi mínuszok nekem is eleget tettek.
De ami bosszantott, hogy sehol se kentem össze a motort, de a saját udvarunkban igen. Na meg lánccsere se ártana, szakaszosan megnyúlva... Na de az igazi jó időig még van idő orvosolni egyet s mást.
Itt is száraz az út. Csak szar fázni. Úgyhogy megvárom a jódiőt, úgyis szervízbe kell mennem. Meg annyira most nem hiányzik