Szerintem, tegyünk egy tiszteletkört Győrbe, látogassuk meg Tubarossit, mert ő az összes túrára és találkozóra ahová eljött, Győrből jött. Így tisztelegvén, hogy bevállalja az utakat Győrből. Na ki mit szól? :D
Szerintem elmehetnénk Iváncsára, van ott vmi köcsög, neki is r125öse van. jól összevernénk!
merre felé kéne nézelődni ? olyan helyre gondolok, ami senkinek sincs annyira messze
Jogos! Igazat adok, hogy nem nagy pontossággal jósolják az időt... Ha kész lesz addigra a gép akkor megyek mindenképp, csak szóljatok. Amúgy meg tökmind1 részemről hogy merre megyünk!
tegnap meg ma is esik az eső amint látod.... Nagy szar az időjárás jelentés. Meg valameik napokon napos idő lesz és akkor elvileg tuti nem fog esni. Csak ki mikor ér rá? Meg merre?
Vagy menjetek el Babinénihez, főz nektek Bauxitfőzeléket, csuda igényessen szentimentálisan gyönyörűségessen, aztán lementek a disznóvágási Ferivel a strandra. Aztjóvan.
merre felé kéne nézelődni ? olyan helyre gondolok, ami senkinek sincs annyira messze
vki találjon ki egy jó kis útvonalat, de olyan legyen ám, hogy utána mindenki megnyalja mind a 10 ujját ... a babinéninek
sziasztok
Aztán csak okosan! +110-115Le-t kaptál.
Jobbat nem is választhattál volna.
Átmegyek másik topicba.. lecseréltem a kis Rt egy R6 ra.
Széles utat mindenkinek! És a gumitok kopjon.. ne a lelketek..!
Zsombor