Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd, én benne vagyok, de most két hétig nemtudok kimozdulni, szívok a szervíz miatt, ez ilyen dolog. Amint készvagyok, tőlem mehetünk.
én adom, jó ötlet! apa, csak komoylan
Voltam már ott motorral,el is tévedtem.Nem gáz az.Eljönni onnan ,tekeregni velünk egy napot,visszamenni na az a valami!Azt meg úgyse vállalnánk beXD
Gratula:)
Ez igazából komolytalan ötlet volt.
Ha lejöttök Győrbe akkor előtte szóljatok... oda én is lenézek
ha lesz felesleges 6 ezrem benzinre akkor nekem jó
Szerintem, tegyünk egy tiszteletkört Győrbe, látogassuk meg Tubarossit, mert ő az összes túrára és találkozóra ahová eljött, Győrből jött. Így tisztelegvén, hogy bevállalja az utakat Győrből. Na ki mit szól? :D
el kéne menni pályázni kiskunlacházára
Hát, nehéz lesz olyat találni
Szerintem elmehetnénk Iváncsára, van ott vmi köcsög, neki is r125öse van. jól összevernénk!
merre felé kéne nézelődni ? olyan helyre gondolok, ami senkinek sincs annyira messze
Jogos! Igazat adok, hogy nem nagy pontossággal jósolják az időt... Ha kész lesz addigra a gép akkor megyek mindenképp, csak szóljatok. Amúgy meg tökmind1 részemről hogy merre megyünk!
tegnap meg ma is esik az eső amint látod.... Nagy szar az időjárás jelentés. Meg valameik napokon napos idő lesz és akkor elvileg tuti nem fog esni. Csak ki mikor ér rá? Meg merre?
Vagy menjetek el Babinénihez, főz nektek Bauxitfőzeléket, csuda igényessen szentimentálisan gyönyörűségessen, aztán lementek a disznóvágási Ferivel a strandra. Aztjóvan.
Egyetlen egy nagy baj van, hogy egész szünetre esőt írnak a köpönyegen...
Menjünk Türkmenisztánba dinnyétszüretelni!
Na, erre kiváncsi leszek
indulunk már ?
vki találjon ki egy jó kis útvonalat, de olyan legyen ám, hogy utána mindenki megnyalja mind a 10 ujját ... a babinéninek

sziasztok
Én is benne lennék vmerre tekeregjünk. ;)
Köszönöm! Remélem nektek is hasonló lesz :)
Grat!
Aztán csak okosan! +110-115Le-t kaptál.
Jobbat nem is választhattál volna.
Sziasztok! Jó volt köztetek..
Átmegyek másik topicba.. lecseréltem a kis Rt egy R6 ra.

Széles utat mindenkinek! És a gumitok kopjon.. ne a lelketek..!
Zsombor
Na találjuk ki h legyen idő megbeszélni meg feliratkozni Merre mennyünk?
Akkor ki kéne találni valamit, még ha először nem is valami hosszú utat de valami kis lazulást. Idén még csak 1200km-ert mentem
Dehogyis. Lesz napos idő is