Hali!
Continental Contitwist sm volt a mocimon hátul. Közúton nem volt vele semmi gondom lehetett borigatni jobbra balra. Pályán éreztem, hogy ha már nagyon élen megyek kicsit mászkál, de összességében ahoz képest, hogy milyen olcsó egész jó gumi!
Sziasztok. Ma láttam ,hogy a légszűrő kivezető cső végén lévő kis gumi vmi elég koszos így leszedtem és elkezdett belőle vmi trutymó folyni. Nem tudom ,hogy ez normális dolog vagy sem... Ha vki tud erről vmit mondani azt megköszönöm ..
üdv.
hello, nektek milyen tapasztalataitok vannak ezekket a gumikkal kapcsolatban, melyik a legtapadóasbb?
heidenau k63-64, continental contitwist sm, continental contigo, continental contitwist sport, michelin pilot sporty
Caberg? Zolinak is az van. Csendes mi? Az én Sharkom kitágult a sapka miatt, de leszarom. Úgyhogy már kicsit szeles, másodállásban jó hajszárítónak is. Hétvégén volt szerencsém egy KTM EXC 530 Six Days-hez. Pár kör erejéig erdőben, földúton. Akrapovic kipuffal. Kegyetlen, aztmondom. Nagyon durván gyorsult homokban, szar gumival. Megtetszett eléggé
sziasztok! az r125be milyen fékolajat ajánlotok? igaz nem ugyanaz a márka de ma itt a 15ker suzukiban kérdeztem meg mert itt vannak ismerősők meg közel is van,ők a repsol dot4-et mondták de lehet nem figyelt ismerős,mert egy 20-22 év körüli aprilia tuareges srác a nyakánál fogva rángatott ki egy krapekot éppen a szalonból vagy hívjak fel egy márkakert? melyikeket ajánljátok? köszi a választ
Continental Contitwist sm volt a mocimon hátul. Közúton nem volt vele semmi gondom lehetett borigatni jobbra balra. Pályán éreztem, hogy ha már nagyon élen megyek kicsit mászkál, de összességében ahoz képest, hogy milyen olcsó egész jó gumi!
üdv.
heidenau k63-64, continental contitwist sm, continental contigo, continental contitwist sport, michelin pilot sporty
Nekem nagyon bejön az egész bukó... előtte is Cabergem volt, ez is az... ég és föld a kettő am
mikor láttál? vagy a másik srácot
Nekem is bejönnek a KTM-ek, bár nem mentem még olyannal sajna
Rég jártam már itt...
Mizu felétek?
Vasárnap tettem egy kis 170 kmes kört.. H.M Vásárhely és környéke felé...
Vettem új bukót a kiállításon mit szoltok hozzá?
Nekem nagyon bejön.. sztem rohadt jó.. nincs vele bajom.