Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most legyek pofátlan és mondjam, hogy tegnap beletekertem a gépbe 60 km-t?
Nekem is hangtalan. Egyedül a rendszámtartóm szokott zörögni baszottnagy kátyúk...mit kátyúk, árkok miatt. De amúgy semmi. Nézegesd át aztán annyi. Na és milyen volt? Én is gondolkodtam hogy ki megyek ma, de aztán nem sikerült kiásnom a garázst a hótól
idén előszőr mentem vele 1 kört, de kicsit idegesit ez a hang...szóval majd ha jobb időlesz átnézem...másoktól is kérek kommentet...nehogy márcsak nekem legyen ilyen zörgös:D
nem,teljesen kussba van.Nekem a rendszámtábla tartóm nyiszereg nyoszorog
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem:D ha elindittoam a gépet és alapjáraton megy akkor a műszerfal környékéröl ilyen hülye rezgést hallok, mintha valami nem lenne meghuzva, vagy nemtudom..nektek is ilyen hangot ad?
a lámpa alá tetted a hőmérőt?
Neeeem. Beteg voltam egy kicsit
Szóval lógsz
Egy iskolai versenyen nyertem 1 hét szünetet...
nem kéne suliban lenni?
Nem cserél mostanába senki láncszettet vagy már cserélt? Kiv lennék máshol milyen árban van a szett! Nekem 26ezret kibírt az előző.
Én már szezonra kész vagyok. Örülnék ha már jönne a jóidő.. Legkésöbb motorkiállításra jóidőnek kell lenni, különben sírok! De az okosok aztmondják hogy a hónap végére már pluszok lesznek, március közepe fele meg már +15 fokokat mérhetünk
Az vicces...de nyugi, nemsoká tavasz.
Én ma suliban voltam, és egyszer csak kisütött a nap...mentem hazafele, ereszeken ömlött a víz, az út teljesen felszáradva, mire hazaértem(kb 800m) még melegem is volt....hát mondom ez kihagyhatatlan alkalom....akksi ki, "pöccröff", had járjon, addig felöltöztem(3nadrág, 3pulcsi, 3zokni stb), és lehet mendegélni...mikor hazaértem, levettem a kesztyűt, még meleg volt a kezem.
Irigyellek, a garázsból se tudnék kijönni, viszont tegnap beröffentettem egy fél órára, meg a pincébe mentem egy két kört, sajnos 20 fölé nemsikerült gyorsulni
HÁromszor estem majdnem nyakra jég miatt, féllábszárig érő hóban gyalogoltam haza, és kibaszottul fáztam. Nem sorolom tovább...legyen már tavasz ! ! !
Én ma mentem vagy 30km-t! És nem fáztam.
én nem nagy a hóóóó motorozni akarok fáradt vagyok, izomlázam van... elkezdődött a suli azt hiszem ennyi röviden tömören ti hogy bírjátok ezt az időjárást?
Na és mire jutottál ?
beszóttá'? Mizujs Maaarcs?
persze éjjel nappal?
Motorot szereltem Úgy néztem ki mint a nívó pálca
Pont ez volt a cél. Hol voltál idáig bázzeeee?
Tessék nem nézek fel egy ideig sportmocira aztán egyből kibeszélik az embert... Szép mondhatom...
Legközelebb kérdez engem
de ezt ne nekem mondjátok Kiri aztmondta, tudja hova megyünk