Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod, de nekem még az is bajom hogy a motorom meg a robogóm is 5 litert eszik alaphangon...
Bkv-t meg nem szeretem, napi 2 és fél óra utazást ki tudok váltani 50 perc robogóval, vagy 40 perc motorral
Na de remélem már nemsokára jobb idő lesz
jaja kéne!
Olyan egyértelműnek tűnt, hogy a megyeri hídnál lévő Cora...dehát mindegy Ezekszerint csak nekünk egyértelmű Hallod Zé mikor is gurulunk? Kéne egy szezonnyitót csinálni lassan, itt a jóidő, már csak 35 centi hó van
Legközelebb valami egyedibb dolognál találkozzunk.PARLAMENT,FERIHEGY vagy ilyesmi...bár ferihegyből is 2 van...
na az szép
Szerintem se Volt az kettő is....Ezaz a Cora?....Kismillió Cora van az országban...ennyi erővel Hajdúböszörményben is állhattak volna.
június 24-november 15 = 15 000 km
nem azé de az nem 1óra volt:D
persze,ha közlekedésre használod az már gáz úgy.Az a röhely hogy sok helyre még ígyis olcsóbb motorral/kocsival eljutni mint bkvval.ÉS nem is az,jó a motor eszik (nekem) 2,5let,az nem meglepő hoyg olcsóbb,de ha már az autó olcsóbb,ami 8-9et eszik...
azt ne mond hogy havi 15ezret motorozol
Sziasztok! Eladó egy vadonat új PIRELLI cross gumi. 19x275-ös. 5000-ért odaadom. postán is el tudom küldeni. érdeklődni : motorsokk@citromail.hu
ilyen ez a pop szakma másnaposan meg pláne agresszív
Most látom csak, hogy Pesten vagy. Tudod mit, legyen igazad...mióta Marcs rekire jár, azóta agresszív
NINCS
Relatív, hogy nagyobb vagy okosabb. De most mond hogy nincs igazam
most rám akarod fogni? na perszeeeeeeee könnyű a nagyobbat és okosabbat hibáztatni mi?
Mindíg akkor téved el, ha te is vele vagy
csak ne hagyjuk a Kirit utat mutatni
igy telviz idejen..
Erre azért kiváncsi leszek
mi az hogy lesznek-e? naná hogy lesznek és most nem tévedünk el a találkozási pontig ezzel nem késve 1 órát
Én meg suliba járok vele meg edzésre és ha nem veszek bérletet akk olcsóbb mint a busz....
nekem napi 50 km csak a suliba járás, ha még melózni is megyek az plusz 20. Azért így már nem olyan vicces, ha nem csak túrázni használod a motort
És rem ennyien leszünk legalább vagy mégtöbben Tök jó érzés ennyien motorozni