Én konkrétan a szerpentinezésre gondoltam, az kicsit meredek lenne márciusban. Tavaly szeptember elején voltunk Mátrában és már akkor eléggé csúszós volt az út. MotorShow simán jó márciusban MOTORRAL
Igen, áprilisban már talán elfogadható lesz az időjárás. Tavaly április végén vettük meg a motort és tutti biztos, hogy motorozható idő volt. ( Le se szálltam róla ) A pontos időt meg még bőven ráérünk megbeszélni, hiszen még csak január eleje van.
Jaja. De majd olyan április körül menjünk szerintem. Márciusban nincs értelme, az idő se olyan meleg még, és mivel szerpentin, ezért tudjuk mivan. Hidegben pedig nem tapad a gumi.
Persze, egyértelmű, hogy csapatban nyöszörgős a tempós haladás lásd. I. Fórumtúra. Ezért jó a "kisebb" karika ha többen vagyunk. Végülis sztem a feljutás az nem gáz csak az is plusz idő.
Hát jó, ti ketten voltatok, gyorsabban haladtatok. De mi ha megint csak 10-en is összegyűlünk, az már úgy másabb. És igen, nektek feljönni is gáz. Úgyhogy sztem Egér bőven elég lesz elsőre.
Áhh Miskolc azért az tényleg durva főleg úgy ,hogy vannak akik nem pestről indulnának hanem mondjuk Győr, Fehérvár stb. Bár nyáron Karmival( XT ) megtettük ezt a kört és nagy élmény volt, igaz baromira fárasztó volt, viszont volt benne Mátra ,( Kékestető ) Sirok, Eger, ... Miskolc ( 1 nap alatt ) Szval nem volt rossz, de első gurulásnak nagy táv sztem :)
Ha Mátra lenne álá' natúr az szuper lenne.
Ha Mátra lenne álá' natúr az szuper lenne.
Bár a Miskolcon alvás részemről is megoldott.