Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nevess rajta magadban, köszi
igen, elég vicces történet
na azt inkább ne meséld el ha megkérhetlek
és mikor Pesten mentünk Kirivel, akkor se jöttél jó mondjuk arról nem te tehetsz.
mert nem voltam itthon basszus
mikor a velenceire mentünk, el se jöttél
jaja idén jó lenne ha ránk is gondolnátok
Valahol félreállünk a szerpentínen és sátor
messze van még április, addigra még megbeszéljük. De akkor miskolcon ne időzzünk, mert mire a távolról jövő srácok hazérnek, már éjfélt üt az óra
De Eger-Miskolc szakasz nem fér bele ha már Egerben vagyunk? Ha odáig elmegyünk... Sztem mindenki élvezné
Néha muszáj ...
én pedig február első heteiben előveszem a motort hiányzik utána pedig 2 hétig taknyom nyálam egybe lesz de megéri
Ne okoskodjál...
Én konkrétan a szerpentinezésre gondoltam, az kicsit meredek lenne márciusban. Tavaly szeptember elején voltunk Mátrában és már akkor eléggé csúszós volt az út. MotorShow simán jó márciusban MOTORRAL
Mit áprilisban? Márciusban már motorral megyünk kiállításra, mint tavaly!
Igen, áprilisban már talán elfogadható lesz az időjárás. Tavaly április végén vettük meg a motort és tutti biztos, hogy motorozható idő volt. ( Le se szálltam róla ) A pontos időt meg még bőven ráérünk megbeszélni, hiszen még csak január eleje van.
Jaja. De majd olyan április körül menjünk szerintem. Márciusban nincs értelme, az idő se olyan meleg még, és mivel szerpentin, ezért tudjuk mivan. Hidegben pedig nem tapad a gumi.
Persze, egyértelmű, hogy csapatban nyöszörgős a tempós haladás lásd. I. Fórumtúra. Ezért jó a "kisebb" karika ha többen vagyunk. Végülis sztem a feljutás az nem gáz csak az is plusz idő.
Hát jó, ti ketten voltatok, gyorsabban haladtatok. De mi ha megint csak 10-en is összegyűlünk, az már úgy másabb. És igen, nektek feljönni is gáz. Úgyhogy sztem Egér bőven elég lesz elsőre.
Áhh Miskolc azért az tényleg durva főleg úgy ,hogy vannak akik nem pestről indulnának hanem mondjuk Győr, Fehérvár stb. Bár nyáron Karmival( XT ) megtettük ezt a kört és nagy élmény volt, igaz baromira fárasztó volt, viszont volt benne Mátra ,( Kékestető ) Sirok, Eger, ... Miskolc ( 1 nap alatt ) Szval nem volt rossz, de első gurulásnak nagy táv sztem :)
Ha Mátra lenne álá' natúr az szuper lenne.

Bár a Miskolcon alvás részemről is megoldott.
Miskolcal egy baj van. Kurva messze van. Nem autópályán megyünk. Szóval sztem Eger is megtenné először.
óóó a Miskolcos verzió tetszik Mamék ott laknak egy kis faluban a közelben nekem az pont jó lenne hol aludnom De ugye nem autópályán mennénk?
A Mátra jól hangzik, csak legyen végre tavasz!
nekem tetszik:)
Mátra? Eger, esetleg el Miskolcra, Lillafüred, szerpentin? Vélemény?