Jaj neee. Nem érdekel, hogy ki hol tudott olcsóbban szerezni jogosítványt. Nálatok. Nálunk meg Pest. Ezek az árak. Azért nem fogok hatszáz kilómétert utazni, hogy 50 ezerrel olcsóbban jöjjek ki jogosítványból.
Mi ott voltunk régóta megjöttek,csak te jöttél oda köszönni.Többiek nem.Később oda mentünk köszönni mikor elbaszódott Gergő.Tudod jobb helyeken azok jönnek oda köszönni akik megérkeznek (többiek).
De senkit se érdekel mert mi pályázni mentünk attával nem beszélgetni.Semmi közünk ehhez a fórumhoz te is tudod akkor most mit vered magad?
Na nee, egy A1-es jogsi 90E?! Nekem 35 rugóból megvolt, meg fizettem a csávónak, akitől kölcsönkértem a motort. Amit tudok nálunk legdrágábban 55E az A1. B-re megvolt 88-ból...
Innováció!
Kell két ipari hajszárító(saját találmány) meg kell pár száz méter kábelkötegelő, és megoldom nektek, hogy mindig meleg és száraz aszfalton motorozzatok
akit érdekel, hívjon fel :
számom: 06 80 880 808
Bencétől nem vártam mást, nem vagyunk fényesen jóba. Viszont tagadom, hogy elszakítottam a láncomat Nem álltam neki flexel szétvágni, kenve mindíg volt, és egyáltalán nem lógott. De mivel a volt motorommal (RS 50 '98) sok problémám volt, ezért néha beszóltam, hogy azért mert olasz. Mielőtt kapom, hogy csak törődni kell vele, volt vele törődve. De Bencének ez teljesen mindegy, csak beszólhasson. Szóval ennyi a történet. Erről ne kezdjünk el vitát. Az előző "gazdája" kókányolásait nekem kellett megcsinálni, szóval picit mellényúltam. Dehát, első motornál ez előfordul.
Na félreértelmeztelek jól, azt hittem én ugattalak le, de már emlékszem az esetre, és nem én voltam :) Értem mit akartál mondani, hogy írtál nekem valamit, aztán más meg elküldött melegebb éghajlatra. Na így már tiszta. Sajna az is lehet hogy Téged nem akart bántani aki beugatott (nem emléxem már ki volt az), csak félreértettétek 1mást, meg eleve itt elég nehéz leírni valamit, úgy hogy más is úgy értse, ahogy Te. Élőben jóval egyszerűbb dolga van az embernek a kommunikáció terén.
Az álneves gyökerektől pedig én is irtózom, ha benézel néha hozzánk, láthatod hogy engem is nagyon kedvelnek az álneves kotonszökevények :)
Na örülök hogy tisztáztuk, peace!
Tyt! Nyáron kb. Írt valaki, hogy mennyi az RS vége. Neked mindíg az volt a vesszőparipád, hogy RS Gy.I.K. Beírtam, halál jó szándékkal, hogy kéne már egy Gy.I.K. az ilyen gyíkoknak. Erre valamelyik versenyző beszólt, hogy kezdheted mester. Akik ismernek tudják, hogy érzékeny lelki világom van Na kb ennyi a történet. Te jófej vagy, nincs veled baj. De a ti fórumotok enyhén szólva durva. Megy az álnicken beszólogatás egymásnak, mert facetoface nem mer senki, vagy csak így éli ki, hogy kicsi a pöcse. Ez nálunk nem működik. Illetve valamelyik faszjancsi próbálkozott a Mátrás Angyalos túra után, beszúrt egy ki PSelt képet, amiről engem retusált a kis gengszter, utánna meg mindenfél Alien meg David Hosselhoff arcot tett a sajátom helyére. Tudom ki volt, legalábbis sejtem, azért nem akadtam ki, mert kis antiszociális kotonszökevényeknek is ki kell élniük magukat, ha csaj nincs akkor itt. Végülis jót derültem rajta, bár mondjuk Brad Pitt arca ráretusálva az enyém helyére, a valóságban se lenne rossz. Huh, bocs a kisregényért!
De senkit se érdekel mert mi pályázni mentünk attával nem beszélgetni.Semmi közünk ehhez a fórumhoz te is tudod akkor most mit vered magad?
Kell két ipari hajszárító(saját találmány) meg kell pár száz méter kábelkötegelő, és megoldom nektek, hogy mindig meleg és száraz aszfalton motorozzatok
akit érdekel, hívjon fel :
számom: 06 80 880 808
Azé azon nagyokat röhögtem mikor valaki reggelt annak a kopasz gyereknek a képeivel
Bencétől nem vártam mást, nem vagyunk fényesen jóba. Viszont tagadom, hogy elszakítottam a láncomat Nem álltam neki flexel szétvágni, kenve mindíg volt, és egyáltalán nem lógott. De mivel a volt motorommal (RS 50 '98) sok problémám volt, ezért néha beszóltam, hogy azért mert olasz. Mielőtt kapom, hogy csak törődni kell vele, volt vele törődve. De Bencének ez teljesen mindegy, csak beszólhasson. Szóval ennyi a történet. Erről ne kezdjünk el vitát. Az előző "gazdája" kókányolásait nekem kellett megcsinálni, szóval picit mellényúltam. Dehát, első motornál ez előfordul.
Peace!
Az álneves gyökerektől pedig én is irtózom, ha benézel néha hozzánk, láthatod hogy engem is nagyon kedvelnek az álneves kotonszökevények :)
Na örülök hogy tisztáztuk, peace!
Vicc
ám