Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aug 23. Velencei tó:

1. GergőR125
2. Z3
3. Mr.Kiri
4. Valentina
5. Tomi
6. Norba ( szn. )
7. Kari
8. Kass (mert Kiri megfenyegetett)
9. Pisti - Sv (6)50
10. Gergő - Rg125
11. Levi
12.Birel
13.xt125x
14.Jocó -Cbr125(fehér)
15. Mb 80

Ide írd fel magad, ha szeretnél jönni. Velencei tavat kerüljük meg, kajálunk fürdünk meg motorozunk!
Heló. Igen lesz!
Sziasztok. Egy vidi alatt irták hogy ennek a fótumnak lett felrakvan a nyolcadliteresek túrája. Olyan kérdésem lenne hogy ez évben lessz e még valamikor ilyen túra? Mert én is csatlakoznék. Képek alapján nagyon jó lehetett
Szerintem nincs Z3-nak kormánytelója...
Z3-nak van kormánytelója? Még fel se tűnt. Beszéltem ma vele, azt mondta hogy állítsam elöl 1,75 re hátul 2,15 re a nyomást. Na majd kipróbáljuk.
hát én egy kört tudtam mérni, az 1:53 volt. bár nem tom h mennyi volt az eddigi rekordja, de most tuti nem motorozta ki a gépet
Hiába állítod ugyanannyira mint Z3-nak, neki kormánytelója is van.
milyen időt ment?
szép napot! aki nem jött ki H-ringre nem sokat veszített Talma alig ment, akkor is két körönként kijött. a hangja nem volt rossz a GP motornak, de más extra dolog nem volt. na mind1. azért hajrá Talma
Akkor mehetünk 2napos túrára megvan hol alszunk!
Van ott egy nyaralónk
A Balcsi keringőt se felejtsük el, addig kellene míg jó az ídő és lehet csobbanni. :)
Ahogy túrázunk kevés lesz 1 nap. Faház v Sátor? :P
Már nem 1x megkerültem, jó kis túraútvonalat tudok, de persze vannak közelebbi lakosok, akik vágják. :D
ok, jó nyaralást.
Nah ma én is elhuzok 5-6 napra mert kenu túra. Lórévtól
Mohácsig Addig is csak óvatosan mert jó lenne minnél többen megkerülni a Velencei tavat
Ja..juteszembe Z3 nyaral. Akkor majd ha visszajött....
Jóreggelt! Ma nekem is produkált kormányszitálást a drága. Háromszor négyszer. Első: hatalmas úthiba (Vác) fogom a kormányt, puf puf majdnem ütközőtől ütközőig. Akkor kicsit meglepődtem, de mondom oké belefér. Megyek tovább egyenes szakasz, elengedem a kormányt, merta sisakot megigazítom, nézem a kormányt, és szó szerint remegett jobbra balra egy egy centit kb. Nem veszélyes, de akkor is meglepődtem, ezt háromszor négyszer eljátszotta csak ma. Szóval Z3 mit is mondtál mennyi a jó guminyomás? Nekem most 1,9 van elöl hátul, lehet picit sok.
Kint lesz ma valaki H ringen ?
Háááát, lehet.
Amúgy köszönjük a buksi mosást (úúgy fél éve nemvolt)
Brook te is jössz Velencei tavat kerülni?
Áh nem, messze állt a tönkretételtől. De az amúgy is cserés, mert alig ragad már a széle.
miért kéne Kari zoknia? illatosító a sisakba vagy mi?
bazzeg, nem adtad oda a zoknid
szivesen ez aranyos volt amúgy.. mindenki jött egyből : )
tiédet majdnem tönkretettem : / : )
Nem volt baj a módszerrel, láttam rendesen, ha felnyitottam a plexit. Jah és utólag is köszi