Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légyszi ird meg hogy hova az imél cimem ftoni70@freemail.hu Most lépek elnézek T bányára de este ha elküldöd a cimet feltöltöm!CSÁKÁNY
ftoni70@freemail.hu a cimem
Mit szólnátok egy fürdéshez a nagy melegben? Van Agárdon is szabad strand, mocival le tudunk menni a partra! Egy törölköző meg egy fürdőruci szerintem elfér mindenkinél!
Köszi Kiri csak egy van
Aug 23. Velencei tó:
1.GergőR125
2:Z3
3. Mr.Kiri
4.Valentina
5.Tomi

akkor így Kiri csak egyszer van
igen mi voltunk...ha ráérsz inkább töltsd fel...
Sziatok ti voltatok tegnap Visegrádon a bob páján 24 motorral?csináltam egy pár képet ha érdekel benneteket nagyon szivesen el küldöm!JÓL MUTATTATOK IGY EGGYÜTT!
Bocs vissza az egész Most látom már fentvoltam
Aug 23. Velencei tó:
1.GergőR125
3. Mr.Kiri
4.Valentina
5.iváncsaghóószt
oksi az angyalok fórumra is kiírhatjuk:)))
Amúgy nekem jó a nyugati, talizhatunk ott
oksa, köszi:)
Jóoké. Majd sms.
inkább smset írj mert nem leszek mindig teló közelbe Vagy majd hét közepén felhívlak hogy mindenki jól viselkedik-e
Jólvan megbeszéljük. Ha van fejlemény akkor telefonálok, csak vedd fel. Jó nyaralást, mi meg addig vigyázunk magunkra.
*pls
valentina: pl angyalok forum is
A "globális találkozó" is lehetne a nyugatinál:)Na én egy hétig nem leszek,jók legyetek:)Óvatosan az utakon:)Levinek meg jobbulást.
Marcs hol vannak a képek? Lassan hasadra süt a nap, fel kéne már ébredni
Aug 23. Velencei tó:
1.GergőR125
3. Mr.Kiri
4.Valentina

Andi azt meg tudjuk csinálni, hogy mitomén találkozunk a nyugatinál vagy az oktogonnál és onnan együtt megyünk, mert nem akarok 0-án menni, Pestet meg annyira nem ismerem?
akkor nem para...
Leütjük a gipszet a brébe...ne aggódj
Ha nem kapok gipszet akkor engem is felirhattok
szia
Aug 23:
1.GergőR125
Akkor legyen vasárnap. Nem leszünk megint 24-en szerintem, dehát ez van. Nekem jövőhét nem jó, Kirinek meg 23-a után már nem jó, szval ezt találtuk ki:

Aug.23. Velencei tó:
1.