Enyimbe kocsis van. 6000kelvines, elvileg ez visz a legjobban meg ez még szabályos. 2trafóval midennel nagyon brutál, egytől félek meglátja a zsernyák rögtön megállít, éshát...
Lekopogom nekem még nem volt ilyen gondom h, kiégett volna vmi.
Gyári minden... de a xenonon nagyon gondolkodom, kocsiba is kuva jó, akko motorba sem lehet rossz. :)
Ja igen, készüljetek, hogy szombat-hétvége- Dobogókőn megjelennek az önkéntes Rossik és Hagák. Feljönnek az önkéntes Sennák és Alonsok is, szóval érdemes lesz vigyázni.
Gergő, ez a szám még nem olyan vészes, de tényleg ésszel kell menni, ha eseteg van valami barom aki mégis előzne azt be kell engedni, és mihamarabb tovább engedni... Úgyis lesznek Fittlipaldik az utakon, mindig vannak. :D
Sokban igazad van, én is mondtam már, hogy érdemesebb lenne csoportba menni. Dehát, nem nem felesleges aggódni. Oké, nekem no para. Amúgy esőben a legjobb motort mosni, csomó vizet megspórolok vele. Válság van
Nekem is volt benne...Befekedett mind a kettő izzó. Annyit költöttem már izzóka (a h4-eseket nem vágta mióta átalakítottam azok befekedettet egy jó minőségű pár, pedig 4-5 rugó) hogy mostmár megérte 13k-ért a szett.
Van elég jó képeket csináló Bridge (nem olyan nagy), és szép képeket csinál, sztem el fog férni a tatyóban. :P
Elég szép számban megjelenünk, lassan rendőri felvezetés kell.
Ha esetleg igény van rá, egyesületi szinten biztosítunk útvonalat bicigli versenyeken... persze csak vicc volt.
Azzal kell számolni h huszonx motor ha volnul majdnem 1 km hosszú. Zipzár végig, szerpentin meg persze kanyaroknál libasor, de közúton nem mehetünk libasorba, az autósok így is hülyét kapnak tőlünk, h nem tudnak előzgetni.
Vagy több csoport, de annak nem olyan a feelingje... és ennyi motorral ez még járható.
Motort kellene mosnom, de lóg az esőlába. :S
De mióta beraktam az olcsó 600 forintos Corás "xenon" izzómat, és feljebb állítottam kb hasmagasságig a magasságot, már Vác végén lehúzódnak, mikor én még csak Vác elején vagyok.
Nekem is voltak ezzel gondok DE mióta a xenon vakít mint a g**i azóta úgy húzódnak le még 100-nál is mikor közelébe se vagyok az előzésnek nemis tudok/akarok hogy... PEdig még kicsit feljebb is kell állítanom mert közelre hord.
Gyári minden... de a xenonon nagyon gondolkodom, kocsiba is kuva jó, akko motorba sem lehet rossz. :)
Elég szép számban megjelenünk, lassan rendőri felvezetés kell.
Ha esetleg igény van rá, egyesületi szinten biztosítunk útvonalat bicigli versenyeken... persze csak vicc volt.
Azzal kell számolni h huszonx motor ha volnul majdnem 1 km hosszú. Zipzár végig, szerpentin meg persze kanyaroknál libasor, de közúton nem mehetünk libasorba, az autósok így is hülyét kapnak tőlünk, h nem tudnak előzgetni.
Vagy több csoport, de annak nem olyan a feelingje... és ennyi motorral ez még járható.
Motort kellene mosnom, de lóg az esőlába. :S
Lehet, hogy a találka helyre kikukkantok hozzátok. Túrát most kihagyom, mert ereszt a telószimeringem.