Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem emlékszem XD De biztos. Amúgy mi a helyzet? Esőt mondanak estére?
Megint? Mért mikor vadásztam még?
Hello! Csinálsz még rendszámtartókat R125-re? Lehet érdekelne egy.
Bazz Clam megint jó képeket vadásztál.
oda viszed ahova akarod senkit se érdekel hol vetted
Hali mindenki 5100km megvan
kérdésem lenne h olyat lehet h Csabán vettem a motort, de szegedre vinném szervizbe?

Mert haversrác bevitte 6ezres szervizre és mondja h akkor ki kellene cserélni azt amit mindenkinek ... (nem tudom, hogy mondta pontosan) de lényeg az h szerelő megbeszélte magával h ereszt? nem... és nem cserélik ki... de még a motort meg sem nézte mikor mondta szal fasza....

úgyhogy lehet h jobban járnék ha elvinném szegedre...
mit gondoltok?
Köszi. Neked pedig egy kalappal a motorhoz. Ha megvan, rakj képeket fel róla. Amúgy milyen színűt szeretnél ?
Köszike a biztatás Hál'istennek a család és az öcsém is támogat benne ( nem szokott am ). Jó motorozást a nyárra és széles utat
Persze. Ha megnézed van pár lány, akik gond nélkül elterelgetik a vasakat. Szóval csak bátran. 138 kiló (azthiszem) nem ördöngősség motorozni vele.
Sziasztok! Én tavasszal szeretnék beruházni 1 ilyen vasra, viszont full kezdő motoros vagyok és nem igazán vagyok vmi erős fizikumú emberke. Elbírnék szerintetek vele vagy hanyagoljam?
Kész a motor, tegnap dután hoztam haza, már 200km-ert beleraktam és úgynéz ki minden oké
Oks, megvan .
nyugodtan:)
Msn? Felveszlek , ha nem gond
hát akkor szolj ha erre jársz:D te hol laksz amúgy?
Ohhh hát igazán köszi,hogy gondoltál rám is Várjuk a gallery-t
Zamárdiban? Nem is messze tőlem:) Sűrűn járok arra.
Jelentem megvan a 400.-ik km. Ma csináltunk ismerősömmel képeket, meg pár kisvideót.Plusz Nikinek a csizmáról :D . Ha feljön, lehet felteszem galériába. :D na üdv, mindenkinek jó motorozást, óvatosan!
zamárdiba lakok:) msn: p_geriboy@hotmail.com
Én is jövööööök! Meg szólók a Nikinek is.
Szuper... Még valaki?
Én igeeeeeeen!