Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztenderen?
Srácok!
Akkor így most mennyit megy az RS sztenderen 3-masba katalizátor nélkül fúvókával fúl részing csővel?
VÁlasz erre és el?zmÉny gomb. hasznÁld és Élvezd
B+ oda van irwa az amit teszteltek nyitott(de katalizátoros), na most a full nyitott(azaz a katalizátor nélküli) 30 paci!
Na fussunk neki még 1szer...ki nem tud gondolkodni?
amennyiben?
Az rs padon 18,xx pacit produkált,az r125 meg 12,11et.Az RSsel együtt jár hogy az ember hülye lesz és elfelejt gondolkodni vagy direkt szivattok?
akkor ezek szerint a kettőnk motorja ugyanúgy megy?
szóval ha ténleg nyitott akkor 30 LE
idéznék
"A 20 LE közeli állapothoz egy teljesen nyitott utcai csőre lesz szükséged, míg a 30 pacihoz már egy katalizátor mentes cső és fúvókacser a karbiban elengedhetetlen"
Thx!
6000
ki:)
drágám olvasd mán el...leírták hogy paddal mérték be
Jövőhéten én is megyek 1000 -re
Én is már kicseréltettem 1000-res szervíznél pont egybe meg tudták csinálni nem kellett kétszer menni.
1000-res után melyik a következő szervíz? HELP
Helo!
Voltam ma bent a yamahánál,(a tápszivatyú csere ügyben) ...és kicserélték ,szóval mostmár nyugdt vagyok hogy nemlessz semi baja a kicsikémnek:) anyit hozá kell tennem,hogy másodszora mentem be az ügyben,mert mikor elsőnek mentem,kiderült hogy törötten érkezett meg az uj alkatrész.... de másodszora már egyben volt:D Ti már kicseréltettétek?
de most ez nekem akkor is kiábrándító,alapbol vki nem engedheti meg magának h nagyobbat vegyen,akkor az a vki elolvassa és rendesen elmegy a kedve az egésztől.. :S
tesztek 90%ában nem sok jó véleményt mondanak 125ösökről.... elhiszem h egy ducati 1098 tesztje sokkal feelingesebb de ezekről a kisebb vasakról is lehet ne minőségibb tesztett írni. Anno a 125vilaga.hu volt nagyon frankó
jah kössz,am itt elég szépen lenézö vélemények vannak a gépekröl..a kis CBR-t sajnálom a legjobban..
lapozz vissza 3 oldalt
linkelné vki azt a tesztet?
a nyitott hivatalosan 28 paci
jah csak a nyitott nem 18Le .... teljesítménynél ott van. Elég keményen leírják benne a 2t kicsit elfogult számomra a cikk. Na mind1
túl a 14000. km-en
ha tudnál olvasni akkor tudnád hogy a nyitottat tesztelték...
SÜN SÜN