Repsol 20w50 lett az enyèmbe tève! A10w 50- et megzabálja!
Pályaidomja Ess kollègának van, ha jól emlèkszem!
De ha egyszer befut Spigon mester akkor ô tud egy komplett bontotat azt hiszem!
Szia!
Ha vissza lapozol a topikban pár oldalt bizonyosan megtalálod a választ , mivel ebben a témában szerintem már mindenki hozzászólt !
Részemről 20w-50 Castrol-t használok!
Üdv segítségeteket szeretném kérni nemrég vettem egy Tunderace-t és olajcsere esedékessége áll fent mert hát 2 évet állt a motor tudom hogy csipegeti az olajat alapból ezért érdekelne milyen olajat javasoltok bele sima 10w40 vagy 10w50 vagy esetleg sűrűbbet 15w-set vagy netán 20w-set .Ez lenne az elsődleges dolog .. a másik hogy nem tudja e valaki hogy az a gumi szívócső vagy nem tudom hogy nevezzem ami összeköti a karbit a hengerrel az nem e ugyan ilyen az fzr-1000 exupos verziójában is .. és még egy dolog lehet erre a típusra pályaidomot kapni vagy bármit ami jó a gyári helyére mert hát az idomok darabosak kicsit .. :)
5 napig én nem bírnám ki.
Megnézetem a motort mert valami nem jó rajta, (nem megy meg büdös a kipufgáz) aztán csatlakoznék hozzátok, az egyik hétvégén.
Úgy készült hogy a hátam mögött volt egy 10emeletes ház. Amikor hátra léptem hogy nyugodtan fotózzak, már láthatták a kést a házból. Különben is a beáscigány gyáva. Nem akart megszúrni, mert akkor ráhajtogattam volna a kocsiját. Azért pippant be mert tavaj azt mondta nekem telefonba (!), hogy "megbaszlak te köcsög". Kértem, hogy mutassa meg hogy csinálja élőben, mert nem szeretem a álmenőket. Egy ideig szúrkált felém. Bemértem surranóval az állkapcsát, de mivel sikerül fotózni (elég bizonyíték), gondoltam hívom a rendőröket. Szerintem utoljára...
De ez a fórum nem ezért van.
Szóval mennyiért adtad el?
EZ a kép hogy készült!? Késsel a kézbe volt kedved portfoliót készíteni róla vagy hogy...
Mondjuk te sem vagy egy "kis" gyerek, ugy hogy elég bátor a faszi... (vagy csak simán nulla iq-ju rézbőrű)
Remélem, fejberugdostad őket! Én múlkor ezzel a Kannibállal" barátkoztam egy órát. Megakart szurkálni. Szerencséjére nem sikerült. Sisak, surranó, stb.
Hazaérek a ház elé erre tompa puffanások hangja! Mi a fasz ez... gondolom... Hát a mellettem lévő parkolóban az etnikum szépen sorra töri be a kocsi ablakokat, és még nem is sietett, csak szépen komotosan... király nem!?
Amúgy meg nem forgatom szét!