Hi! Szerintetek az természetes, hogy meleg időben felmelegszik (bekapcsol a ventilátor) a hűtővíz normális városi tempónál? Úgy hallottam az Ace el van látva hűtőfelülettel.
2. Tudja valaki az okát, miért nem megy a km-óra spirálom? (Levettem az első kereket amikor a teleszkópot javítattam) Lehet ott a tengelynél valami körmös okosság?
Zorro! Tudok adni matricákat, ha fényezni akarod. Ha nem jó a szín, számítógépes formátumban is meg van és ki tudod vágatni.
Kép:
Igen, igen, jövő szombaton indulunk, 14-én jövünk haza, utána már jó lenne, bár egyenlőre még várakozó állásponton vagyok, mert van egy 96-os Ace a www.grandemoto.hu és azt is meg kellene nézni a teljesség kedvéért. de nemcsak a vásárlás miatt regisztráltam, hanem ,mert tök jó a csapat.
A pályázással kapcsolatban mire gondolsz? Én teszteltem ott is. Van hozzá pályaidomom is. Csak sajnos rá kellett jönnöm, hogy ahhoz kicsit nehéz, de még mindig visszasírom. Annyira jó vele menni. A gixer sem rossz, csak ez erőt és a nyomatékot másképpen adja le. Összesen kb 4szer voltam vele pályán. És úgy döntöttem, hogy nincs szívem összetörni, ezért lett helyette olyan amit nem sajnálok annyira.
A jövő hónap meg a hét végével kezdődik. Szóval ha érdekel gyere és nézd meg. Neked egy jó motor kell, nekem meg a lóvé . Így akár mindketten jól járhatunk. Elérhetőségem megtalálod. Meg persze itt is előfordulok.
A gixeres topik elég halott
Végül is nekem is csak a fagyizók előtt kell jól mutatnia motornak. Egy római fagyizó előtt, aztán egy hét múlva egy berni fagyizó előtt, rá két napra pedig egy oberwart-i fagyizó előtt kellene másoknak a nyálukat csapatni a Motorra. ugye értitek ?! Annak ellenére, hogy elég fiatal vagyok nekem a túrázás áll közelebb a szívemhez, de a gyorsaság és a kényelem kombinációjáról sem szeretnék lemondani. Nameg ugye a benzincsirkémnek is ki kellene rajta bírnia nap 2-300 kilométert.... Ess úgy érzem veled is és Zorro-val is találkoznunk kellene, megtekintés céljából,de csak a jövő hónapban ,mert nyaralni kell mennem. A tiéd bírja a pályázást is?
köszönöm örülök, hogy még nem felejtettél el
de nem talált nem a Bahamákon. Körúton voltam. Pest és körülötte fasza klíma nélküli autóval . Jó volt.
Má megint váltasz? Nem bírsz magaddal? Má megint mit akarsz venni. Mert Te motor nélkül, olyan vagy mint a kurva p.na nélkül . Ahelyett hogy örülnél, hogy van végre egy jó motorod
Azt soha senki nem fogja neked megfizetni amit ráköltöttél. Az átlag csak azt nézi hogy guruljon meg jól mutasson a fagyizó előtt . Az hogy egy láncszett újonnan (ugye? ) kb 50e huf az nem érdekel, csak olcsó legyen.
Azért örülhetsz hogy nem te vitted a raklapot .
Üdv a klubban .
Remélem te aktívabb látogató leszel itt, mint a többség.
Ha már úgy is kaptál felajánlást akkor pl az enyém is eladó és 2000es. És ha szerencséd van és érdekel akkor most ki tudok találni valami tényleg akciós árat sajnos most nagyon kell a pénz . Ha érdekel szóljál.
kb. olyan 9-10 ezer van benne a felújítás óta és feketére fújatnám át én is!
A yamahánál voltam a múltkor és a teljes idom csavarkészletet összeválogatva 10ezer lett volna a számla vég összege ami szerintem nem sok!
Ezekszerint Te is a pirosat nézted!
Na annál klasszisokkal jobb az enyém! Ja és olcsóbb!
Igen, igazad van Zorro, hogy a mechanika fontosabb. A külső engem is csak annyira érdekel, hogy ne hiányozzanak a csavarok, nameg ne legyen szedett vedett. Mint az általad is említett piros 650-es Ace! Tiéd csak használva van...ami azt jelenti hogy működik. Tényleg, mennyi kilométer van tiédben ( a felújítás óta )? és milyen új színt szeretnél?
Hát lehet, hogy az lesz Zo, de ezért az árért aki megveszi úgyis megteszi utánna, most ha meg árában akarom eladni akkor meg majd jönnek az alkudozók...
Én egyet tudok a motorja patent mert egy raklap pénz van ráköltve meg ha így nézzük akkor már rá van költve kb. 380ezer és ha ezt levonjuk az árból akkor 200ért vesz motort az illető ami azért egy ilyen motorért k*rva jó ár (már ha a piacon körbenézünk)
Hát kezdésnek annyi, hogy van róla egy 270 ezres(!) eredeti yamahás szervizszámlám! Azóta én is megcsináltattam a hiányosságait: új kuplung, hátsó teló, fékfolyadék csere... ja folyadékokról az enyém nem eszi az olajat, de meglepően kevés az olajfogyasztása lehet a nagyszerviz miatt...
Én is vártam, hogy majd több olajat töltök bele mint benzint, de nem...
Tehát motorikusan rendben van, inkább kivülről igényelne törödést, de lehet még lefújatom eladás előtt (nemsokára fel teszem hirdetni úgyis)
(csak nem te is megnézted a pirosat 650ért? Mert az botrány ahogy kinéz! )
Na felteszek egy képet amin rajta van Ess, had örüljön ott a Bahamákon ahol most nyaral!
Nagyon szívesen nézek róla képeket, nameg ugye az alapvető információk is érdekelnek a motoroddal kapcsolatban...vagy láthattam róla itt a fórumon képet? Különben folyamatosan figyelem a piacot, úgy 6-8 hónapja,de nem nagyon volt olyan amit érdemes lett volna megnézni. Pontosabban egyet megnéztem " véletlenül" de elkeseredtem, mert alaposan foltozott gép volt, elég ízléstelenül kijavítgatva. De nem adom fel. 98' utáni gépek érdekelnek, inkább de nem zárkózom el a korábbi két év modelljeitől sem...csak az olajfogyasztás aggaszt. Mint mindenki mást is...( az itt olvasottak szerint)
Hello!
Na végre valaki hozzá szól! Gondolom mindenki nyaral!
Ha gonolod akkor én eladom neked az enyémet 530-ért!
Gonold meg, nem rossz ár, de nézz körbe nyugodtan a piacon!
Helló ace-esek , régóta olvasgatom a fórumotokat, mivel én is szeretnék egyet ebből a csodálatos Motorból, és jó hangulatúak a beszélgetéseitek ( először amikor rátaláltam a fórumra kb este 10- től reggel 1/2 4 ig olvasgattam az írásaitokat) . Szóval SZIASZTOK
én is gondolkoztam már rajta
már azt is elfelejtettem, hogy melyik lábbal kell kezelni. Azért valami rémlik. Talán a harmadikkal
Júli 31 Hring? Jössz nézelődni? Kellenének megint a fasza képek amiket persze nem te csinálsz . Inkább Csinálja Zsu ő ügyesebb , mármint a fényképészetben. A többi oldalát nem ismerem
2. Tudja valaki az okát, miért nem megy a km-óra spirálom? (Levettem az első kereket amikor a teleszkópot javítattam) Lehet ott a tengelynél valami körmös okosság?
Zorro! Tudok adni matricákat, ha fényezni akarod. Ha nem jó a szín, számítógépes formátumban is meg van és ki tudod vágatni.
Kép: