Olyan kérdésem lenne hogy egy 2003-as yz-F 250-be szeretnék olajat cserélni.
Az lenne a kérdésem hogy hol kell felönteni olajjal? Mármint a vázon oldalt a nívónál vagy a blokkba kell önteni?
Előre is köszi
Üdv,nekem ilyenem van csak 91-es,,sajnos nekem bekövetkezett a váltóhiba.és az YZ váltó csak akkor jó ha komplett cserélsz mindent,nem lehet összevariálni a wr és yz váltót mert a wr fogaskerekein 1 foggal több van.de amugy szinte egy az egyben yzVan hozzá alkatrész is magyarországban is és az ebay-en.Nekem tökéletes endurózásra,és crossozásra is.
Yamaha YZ250 vagy a WR250Z váltójáról érdeklődöm. Úgy hallottam, hogy kissé alul vannak méretezve és gyakorlatilag borítékolható a váltó meghibásodása. Én egy '94-es WR250Z-vel szemezek, ami elvileg megegyezik az YZ250-nel, csak enduró áttétele van.
Valaki tud valami okosat mondani ezekről a típusokról? Mire érdemes még figyelni vásárlás előtt, ha a max rákölthető összeg 300ezer és ezért egy használható vasat szeretnék kapni - tehát nem egy nagyfelújítással kezdeni.
1-esből 2-esebe mennyire könnyen vagy nehezen kéne hogy kapcsolható legyen a kis yz? Amit próbáltam (utcai cipőben) azt alig lehetett lábfejből kapcsolni. A berg-nek és az yzf-nek is vaj a váltója, ennek sajna nem. Csak érdekelne, hogy ez típus jellemző, vagy csak ez a motor volt ilyen?
sziasztok!
yz 125 -nek olyan gondja van ha sokáig húzom neki befullad össze-vissza jár aztán ha várok egy kicsit megint meg rendesen!mi lehet a hiba oka ?
köszi szépen .
A minap láttam haladni magam előtt egy már aluvázas yz125öt és nem egy nyomon futott az első és hátsó kerék. A kerék félre fűzésén kívül mi lehet még ennek az oka?
De ahogy ezt leírtam, mintha rémlene, hogy láttam én már más motort is hasonlóan nem egy nyomon egyenesfutni..
Olyan kérdésem lenne hogy egy 2003-as yz-F 250-be szeretnék olajat cserélni.
Az lenne a kérdésem hogy hol kell felönteni olajjal? Mármint a vázon oldalt a nívónál vagy a blokkba kell önteni?
Előre is köszi
Yamaha YZ250 vagy a WR250Z váltójáról érdeklődöm. Úgy hallottam, hogy kissé alul vannak méretezve és gyakorlatilag borítékolható a váltó meghibásodása. Én egy '94-es WR250Z-vel szemezek, ami elvileg megegyezik az YZ250-nel, csak enduró áttétele van.
Valaki tud valami okosat mondani ezekről a típusokról? Mire érdemes még figyelni vásárlás előtt, ha a max rákölthető összeg 300ezer és ezért egy használható vasat szeretnék kapni - tehát nem egy nagyfelújítással kezdeni.
Köszönöm a válaszaitokat!
RMZ 250, 2008-as szelephézag értékeit ha tudná valaki....
Suzuki fórum nem" válaszol"
95-ös YZ250-hez keresek kapcsolótengelyt a váltóhoz (amire a váltókar megy).
yz 125, 93" évjárat
berúgókart keresek, valaki tudna segíteni?
yz 125 -nek olyan gondja van ha sokáig húzom neki befullad össze-vissza jár aztán ha várok egy kicsit megint meg rendesen!mi lehet a hiba oka ?
köszi szépen .
De ahogy ezt leírtam, mintha rémlene, hogy láttam én már más motort is hasonlóan nem egy nyomon egyenesfutni..