Vilman mond meg nekem hogy mért lehet az hogy hidegen nem megy a ki...ot 3as henger? karbisort leszedtük már 2szer.A gyorsitó membránra gyanakodtunk hogy az akadt föl de semmi utánna az összes fúvókát kitisztitottuk .kicserétük a 2 es 3as gyujtókábel trafóját a gyujtókábeleket a pipát a gyertyát de semmi változás.melegen már megy de hidegen szarik a világra. pls valaki segitsen
Nem is rossz.Még valami eszembe jutott : az én XJ900-asomon a dobok végén lévő 3 szegecs állandóan
feladta,oszt inkább ki lett hegesztve a helyük CO-val...majd erre is figyelj.
ha nem oly brutális a hangja és kívűlről jól néz ki akkor a műszakin még átmegy.Legyen jó a féked,világításod,gumid, meg a sasszegek legyenek a biztosítandó pontokon, vagy önzáró anya oszt
ok.meg egy kis kultúrális megjelenés Ha szerencsétek van (vagy ismerős) akkor nem egy vén......
kiskirály a vizsgabiztos.
háát igazad lehet de ez a megoldás jó lesz egy ideig jah meg hát a müszakin menyen át mert rohadt dobbal kétlem hogy átengedik ,és ha majd ugy lesz lóvé akkor valószinü hogy uj dobokat kap a kicsike
Oké Peesta,de majd figyelj arra,hogy a dobok belsejében a hangtompítórendszer is rohad,és én
úgy jártam,hogy belül szétesett az egész.Kívülről még kinézett valahogy,de belül a furuja meg a többiek
jobbra-balra gurulgattak a dobban.Szóval gondold meg,és itt a z XJ-dob sematikus rajza,meg egy "vörsöny-
XJ900 " :
Háát azt hiszem a kipufogónál a burkolatos megoldást választom 7 ezerér megcsinálja a csávó hogy mind két dobra kivülröl rá lesz hegesztve egy rozsda mentes lemez .szerintem nem drága . jah azt tudtátok hogy a 88 as xjnél ugy lehet levenni a dobokat hogy kompletten leömlővel eghgyüt egybe az egész rendszert? nagyon buzi megoldás a régi 84 es xjnken fogta ösz visz 2 csavar a dobot és le is lehetett húzni a dobot de ez :S
Hogy lettem volna suliba!? Haveromnál voltam. Mentünk Szolnokra.
Ja!: Megvolt első igazoltatásom Dabasnál. Erőt egésséget
De hát busan hagyott ott a fakabát. Probléma nem volt
HUUUU!
El sem merem mondani a motoromnak h mit láttam! Még a végén sírógörcsöt kap és otthagy az árokparton De tényleg! Mennyivel szebb egy natur kétkerekü
Így van.Nekem amúgy sem teccik ez a Trike-ot-építünk-mociból vonal,a Pannonia-traktor/trike/kapálógép
meg egyszerűen a halálom.Úgy el tudnám verni azt aki ilyet csinyál...
feladta,oszt inkább ki lett hegesztve a helyük CO-val...majd erre is figyelj.
ok.meg egy kis kultúrális megjelenés Ha szerencsétek van (vagy ismerős) akkor nem egy vén......
kiskirály a vizsgabiztos.
úgy jártam,hogy belül szétesett az egész.Kívülről még kinézett valahogy,de belül a furuja meg a többiek
jobbra-balra gurulgattak a dobban.Szóval gondold meg,és itt a z XJ-dob sematikus rajza,meg egy "vörsöny-
XJ900 " :
Ja!: Megvolt első igazoltatásom Dabasnál. Erőt egésséget
De hát busan hagyott ott a fakabát. Probléma nem volt
De legalább motoroztam! 1000kmt tettem a gépbe!
Látom nagy indulatokat váltott ki, pedig én inkább csak viccesnek szántam a képet.
Na megjött a jó idő és a gépem még mindig darabokban , de remélem már nem sokáig.
El sem merem mondani a motoromnak h mit láttam! Még a végén sírógörcsöt kap és otthagy az árokparton De tényleg! Mennyivel szebb egy natur kétkerekü
meg egyszerűen a halálom.Úgy el tudnám verni azt aki ilyet csinyál...
ezt nézzétek fiúk! Most találtam.... Egyensúly problémákkal kűzdőknek jó lehet.