Hali!
Kihalóban az oldal gondoltam megprobálom visszahívni az embereket!
Ginoval már nem birok! Különben sem tud érdemlegeset hozzárakni az oldalhoz és a motorhoz sem!
na kiszállok a vonalból,mert tényleg anyázás lesz a végén.(és nem a részemről)
nem mindenki szereti a jókedvet úgyláccik,vagy nem érti.
nem kell megsértődni,mag erre válaszolni se ,úgyse olvasom el.
értem a viccet is és sértodos sem vagyok.Csak ugy látszik ma megvan a bajom és ingerult vagyok!Sebaj,délután kiadom magambol.Legkozelebb meg mindenen csak rohogni fogok.
Rohogos terápiára fogok bejelentkezni hogy értsek minden viccet.
Semmi baj, engem nem nagyon lehet megasérteni! Akik ismernek, azok tudják!
Csak az a furcsa, hogy itt néhány emberek kívűl senki nem érti a viccet a cinkelést!
1-ben igazad van!
Mikor itt befaszoztam,akkor nem kellett volna mert nem nekem irtál!Ez igaz!
De az elobb ugy felkurtad az agyam hogy meglestem hogy mit irtál ide és épp témába vágott ez is és nem birtam megállni hogy ne reagáljak.
Akkor ezt visszaszivom az ebbe a topicba irtakat.én ilyen vagyok.Ha felbasszák az agyam akkor utánna megyek a dolgoknak.Azért pofáztam bele itt is.
A szádra te vigyázz és ne fenyegess mert az csunya dolog és soha nem vezet jora!
Kulonben meg te kezdted!
0n eloszor barátságos voltam.Olvasd vissza ha nem emlékszel!
Vigyázz a szádra amíg tudsz!
Nem vagyok lenéző! Ismered motoros87-et és egy kicsit cinkelem, érted?
Különben is miért szólsz bele, ha nem kérdezett senki!
Miért vagy te ilyen nagyképu Fasz?
Ne szivd mellre csak ugy megkérdeztem!Netán apád a miniszterelnok hogy ilyen lenézo vagy?Vagy csak ugy simán rossz napod van?
????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????
HE??????!!!!!!!
Má mért nem motoroztam volna. Hétvégéken van időm és pont. Nem nagyon tud megakadályozni idöjárás vagy embör ha mehetnékem van.
ÉS VAN MOTOROM!!!!
DT!!!!
NINCS JOBB NÁLLA!!!!!
Mi a mi a?
Már csak 3 map