Sziasztok
Látom kicsit tényleg élénkült Diversion topic...ezért én is írok néhány sort
Kár hogy nincs önálló XJ klub...., vagy tudtok ilyenről?
Van egy 94-es gépem.... én személy szerint nagyon szeretem, bár ez a kezőmotorom.
Szívesen olvasok bármely véleményt , tanácsot erről a gépről a továbbiakban is...
Mindenkinek jó motorozást!
Hali népek!
Nekem mákom volt m volt a motoron bukócső. Eredeti yamahás.
Sztem az RMC-ben vagy a SHOX-ban van ilyen cutc. A shox egy pöttyet drága. de legalább lenne elképzelésed.
Koszi,de
nekik irtam meg par honappal ezelott 2 email-t is a temaban, de nem valaszoltak. Mivel eleg nagyok a dobozok es nem nagyon akarom, hogy razkodjanak nagyobb sulynal, en is inkabb a Givi-t vennem az ovalis profil miatt.
Bukocso regen kint volt az oldalukon kb 25-27 e forint korul. Jo lenne ez ala lemenni.
En is egy 2003-as Xj600 S buszke tulajdonosa vagyok mar kozel 1 eve.
Segitseg kene 2 alkatresz ugyeben:
1., Valamilyen tarto (Givi-t szeretnek) a 3 db mar meglevo Monokey dobozomhoz, de egyszeruen nem tudom hol tudnam kb olyan aron (vagy alatta) megkapni, mint amit a nemetek irtak ra - 251€
2., Bukocso a kicsikehez, hol erdemes megvenni?
5 évig volt meg, fél évesen vettem. De párszor megjárattam azért az Alpokban is. Én kissebb lánckereket vettem hátulra, így 100-nál csak 4400-at forgott, de nem vettem észre hogy lassabban gyorsult vola.
http://www.moto-station.com/up... pont ilyen volt, de bukócsűvel vettem és volt rajta doboz. Azt utáltam benne, hogy a tükörben zörgött az ólom, de üvegestől kértem olyan szilikonragasztót ami nem oldja a tükörön azt a réteget ami belül található, és fecskendővel telenyomtam az egészet.
Azért azt az apró dolgot eltitkoltam, hogy unokatesóm motorszerelő és az ő műhelyében történt a beavatkozás...
Csak ő elég elfoglalt, mert mindenféle motoros viszi hozzá a gépét és én nem akarok tovább várni (tudod rokon nem fizet, de mindig van sűrgősebb meló ), gondoltam ha nem túl nagy feladat akkor a fogyasztás kérdéssel megpróbálok megbírkózni egyedül...
Ha semmi tanács nincs akkor kivárom a sorom, vagy nekiesek a gépnek, aztán legfeljebb kosárban viszem az unokatesómnak . Had örüljön.
Látom kicsit tényleg élénkült Diversion topic...ezért én is írok néhány sort
Kár hogy nincs önálló XJ klub...., vagy tudtok ilyenről?
Van egy 94-es gépem.... én személy szerint nagyon szeretem, bár ez a kezőmotorom.
Szívesen olvasok bármely véleményt , tanácsot erről a gépről a továbbiakban is...
Mindenkinek jó motorozást!
ÉS végül íme egy kép Róla