Velem is jön majd még1 span,gsx1200 Inazuma-val.Ja még annyit hogy nem lehetne mondjuk d.u. 4-kor?
Nekem még lesz 1 pár dolgom itthon szombaton.Nincs vész csak akkor nem kéne kapkodnom...
Most találtam meg ezt a topikot és nem tudom, hogy XJ 900S Diversion tulajok vannak-e itt.
Ha igen, akkor tapasztalatokat és egyéb történeteket, akármit szívesen hallanék a típusról, esetleg típushibákról, -bár ilyen nem hiszem, hogy van, hiszen ez egy Yamaha-, vásárláskor mikre kell odafigyelni, stb..mert jövőre egy ilyen motort szeretnék venni.
Találkozónak nem mondanám de ha minden jól megy akkor Vilman,+1 900-as, + én összejövünk szombat
du.2-kor a zirci tesco-nál oszt meglátjuk.Engem nem zavar ha más is jön!
Hej Gino!
Én nem te vagyok! Én megtaláltam a 6at a gépen és nem 10ezerig pörgetek h utánna ne találjam meg az utat
Amugy a Szentendrein mentem. A Hayabusák mellettem egykerekeztek én meg velük mentem ahogy tudatm De jo volt
Ha lesz tali szolni nekem is!
Üdv a Bandának!
Kérdés: Megkergettem egy kicsit jobban a gépet (lámpáktól lámpákig csőgáz ) és ugy döntött a masina h a hatodikat nem akarja bevenni, sőt még 5böl is kidobott. Kis pihenő után viszont kutya baja sem volt? Lehet hogy ráférne egy olajcsere?
Hali Peesta.Szerintem vedd meg a yamamoto-s dobokat.Én is ott vettem a srácnál,az én régi dobjaim meg
nagyon oda vannak,inkább csak utángyártás-mintának lennének jók..Vagy már annak sem.
Nekem még lesz 1 pár dolgom itthon szombaton.Nincs vész csak akkor nem kéne kapkodnom...
Most találtam meg ezt a topikot és nem tudom, hogy XJ 900S Diversion tulajok vannak-e itt.
Ha igen, akkor tapasztalatokat és egyéb történeteket, akármit szívesen hallanék a típusról, esetleg típushibákról, -bár ilyen nem hiszem, hogy van, hiszen ez egy Yamaha-, vásárláskor mikre kell odafigyelni, stb..mert jövőre egy ilyen motort szeretnék venni.
Előre is köszi a segítséget!
Széles utat!
du.2-kor a zirci tesco-nál oszt meglátjuk.Engem nem zavar ha más is jön!
Csak ésszel!
Mien talira gondolsz?
("Sajnos tali" lesz szombaton, megyünk búcsúztatni CB Pistát...... motoros temetés lesz. )
Én nem te vagyok! Én megtaláltam a 6at a gépen és nem 10ezerig pörgetek h utánna ne találjam meg az utat
Amugy a Szentendrein mentem. A Hayabusák mellettem egykerekeztek én meg velük mentem ahogy tudatm De jo volt
Ha lesz tali szolni nekem is!
Van egy eladó XJ 600 Diversion-om (1992-es), sötétzöld, riasztóval, megkímélve, kissé karcos.
Ár: 500 eFT.
Érdeklődni: baludzsi@vipmail.hu
20/804-7732
Természetesen 70-et megy akart lenni.
A kollégám fia motoros87, oszt csak piszkálódom!
Milyen messze voltak a lámpák, hogy hatodikig eljutottál "csőgázon" ?
Jaaa, vagy az akkor mégcsak 70-es megy......
Kérdés: Megkergettem egy kicsit jobban a gépet (lámpáktól lámpákig csőgáz ) és ugy döntött a masina h a hatodikat nem akarja bevenni, sőt még 5böl is kidobott. Kis pihenő után viszont kutya baja sem volt? Lehet hogy ráférne egy olajcsere?
nagyon oda vannak,inkább csak utángyártás-mintának lennének jók..Vagy már annak sem.