Sziasztok!
Lenne egy kérdésem elméletileg ez egy yamaha wr125x de azokat csak injektorral találtam és más vázzal olyan hogy karbis és ilyen vázzal nem találok szerintetek milyen yamaha lehet?
Segítségetek szeretném kérni egy 94-es Wr 250-sel kapcsolatban. Egy teljes felújittáson fog átesni. Ha van valakinek robbantott rajza azzal nagyon boldoggá tenne :). Meg egy olyan kérdésem lenne még h a blokkja meg egyezik-e az yz-vel. Köszi elöre is
Szia szerintem gyarit ne vegyel eleg halk es fos a hangja
nekem arrow rendszer van ,hosszuban egy kicsit megfajdul a fejem tole de varos kozott kiraly ,
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Yamaha WR 450f-et, valami noname össze-vissza hegesztett kipufogóval, ezért le akarom cserélni. Első gondolatom a gyári volt, de az horror áron van. Néztem mást:
FMF PowerCore 4; Lexx MXe Slip-On Silencer. Ezekről esetleg tapasztalat, vagy ötlet mi lenne jó hobbi endúrózásra, sm-ezésre?
Ma sikerült eladnom szeretett DTm, és keresnek egy WR 250 F-t eladót. Ha valaki tudna esetleg mely jó állapotban van és eladó, írjon.
szilardgyorgy@yahoo.com
Meg tudná valaki mondani hogy a wr-sorozatból melyik üzemórás? Nem találok erről semmi érdemi információt.