Üdvözlet mindenkinek.
Nemrég végrehajtott olajcserekor, vettem észre, hogy az olajszűrő dekni egyik vékony tömítő gyűrűje egy picit sérült.
Van valakinek infója, hogy melyik oldalról tudnék legkönnyebben rendelni?
535-ös virgácsomon szeretném lecserélni a kormányt egyenesebbre. Ehhez keresek kiemelőt? Van esetleg valakinek elfekvőben vagy útba tudna igazítani, hogy merre keresgéljek?
Előre is köszi.
Elvtársak, jó reggelt a gépteremből!
Én is rég jártam itt és most alkatrészt keresek. A 650-es Dragstar-hoz keresek gyújtás jeladót, ez valamelyik Viragoéval (535?) meg is egyezik. Kölcsön is működne, mert az e-bay-n megtaláltam, de valószínűleg nem ér ide jövő hét végéig, addig mindenképpen kellene.
Kösz, szép napot!
Szia :) Nem romlik, egy picit jobb lesz a hőtűrése az olajnak, de nem jelentős. Megnövekszik a meleg oldali viszkozitás, de elenyésző mértékben. Feltéve ugye, ha az adalékok nem bántják egymást, de ez a mai világban szinte kizárt. A mai napom elég zűrös, de estefelé dobok egy mailt.
Szia Gyuri
Örömmel látom, csak átmeneti időre szálltál le a motorról. Pár éve aktív részese voltál a topiknak, A szakoktatói tudásodat akkor is meg jelenleg is a szokásos, unalomig tárgyalt kérdésekkel fogjuk bombázni, de állnod kell sarat.
Én a magam részéről kezdem is: Ha nem pont ugyanolyan mineral 10W 40 olajjal töltök utána az olajszint ellenőrzéskor, hanem mineral 10W 50-el romlik -e a kenőképessége? (utántöltés kb 1,-1,5 dl.) Privát kérdésem is lenne, de nem tettél e-mailcímet a reglapodra.
Mivel fogalmam sincs milyen evjaratrol beszelunk, es azt azt sem tudom van e fuvoka meretben valtozas az evjaratok kozott, igy a 2000-es modellt nezzuk. Ime:
Sziasztok, időközben megoldódott a probléma, a helyi mezőgazdasági gép és teherautó alkatrészboltban kaptam kábelvég szigetelést, amit kemény küzdelem árán sikerült beépíteni ... Mindenkinek szép napot !
Sziasztok, nagy XV önindító kábelvég szigetelést keresek ( ha ez a hivatalos meghatározása ) . Mivel lehet helyettesíteni , és hol érdemes keresni . Autósboltban néztem, nem tudtak segíteni . Előre is köszönöm !
Sziasztok !
Vz800 Marauder után ülök át 1100 Viragora.
A gepet a jövő héten hozom be az országba.
Olvastam egy 2010-ben irodott cikket, hogy tanácsos a gyertyapipából a zavarszűrő ellenállást kiszedni, mással pótolni.
Helytálló?
T. Pityu úr ! Ma négy után ha otthon székelsz átmegyek a kétéltűvel , és lefotózom az ominózus kapcs. rajzot . Addig esetleg keresd meg,hogy melyik oldalon van ,nehogy karácsonyig lapozgassuk. Üdv. a messzi távolból :)
Nemrég végrehajtott olajcserekor, vettem észre, hogy az olajszűrő dekni egyik vékony tömítő gyűrűje egy picit sérült.
Van valakinek infója, hogy melyik oldalról tudnék legkönnyebben rendelni?