Szia e-ki. Guzzi Bara akit nyugodtan tudok ajánlani, dél-Pesten, de már nem a Kőér utcában van a műhelye. Ha érdekel, írj a mailemre.
Az autóimat is meg a motorjaimat is rábízom. Korrekt.
Sziasztok! A korábban beharangozott vezérműlánc-cseréhez készülődnék. Előre beszerezném a láncokat (ha jól sejtem kettő darab kellene belőle), de találtam DID és Morse gyártmányút, illetve nyitott és zárt változatot is. Melyiket kell/érdemes?
Sajnos szakember is kell a dologhoz, Pesten jó és megfizethető áron dolgozó szerelővel tudnátok segíteni?
Nem teljesen ide a fórumra tartozó, de áttételesen mégis: a benzines fűnyíróm sokéves használatot probléma mentesen szolgálva tegnap munkalassító sztrájkba kezdett. Húzgálhattam a berántóját, pár pöffenés és megáll. És megint, és megint. Eddig mindíg egy rántás és ameddig benzin van addig megy. 4 ütemű, strapabíró. Hát jó, biztos dugulás a karbiban. Talán 1 literes a tankja, leszereltem. A tetejére van szerkesztve a karburátor azt is lebontottam. A teli tankot kiöntöttem egy átlátszó palackba, és akkor jött a döbbenet, úgy az egy liter benzinben másfél dl. zavaros víz ült meg a palack alján. Hát ekkora arányú víztartalommal csoda, hogy eddig ment. Persze akkor, ha már szétszedtem kipucoltam mindent, kompresszorral átfúvattam a karbit is, tiszta benzinnel feltöltve remekül pöfög, ahogy kell. Ja, és ha nem is mindig, de többnyire finomszűrős tölcséren keresztül kapta a benzint.
Csak annyi a tanulság, néha érdemes kevés víz-semlegesítő adalékkal segíteni a karburátor öntiszulását. Ahogy a Viragom is kap néha tankoláskor.
Gyusza, Voltunk, kb. fél 11tájban. Nem esett, de igazán érdekes dolgot nem láttunk. Lehet, hogy a multkor igazad volt, korábban, 7-8 kor (de akkor tényleg még esett egy kisebb zivatar) a profik lecsapnak a hasznos cuccokra. Idén nem vettem zsírzóprést, már a meglévő hármat sem tudom kihasználni...
Aha. Kicsi csavar mellette fogja, csak azt kell kivenni. Utána kihúzható. Vigyazz hogy ha fogóval megfogod összelapulhat. Ha nagyon be van rohadva akkor picit megmelegítve a házat könyebben kijön.
Túl korán nem akarok indulni, jó lenne végre aludni 8 órát.
vasárnap lenne kedve gurulni egyet valakinek?
Az autóimat is meg a motorjaimat is rábízom. Korrekt.
aDID AJÁNLOT
Sajnos szakember is kell a dologhoz, Pesten jó és megfizethető áron dolgozó szerelővel tudnátok segíteni?
Csak annyi a tanulság, néha érdemes kevés víz-semlegesítő adalékkal segíteni a karburátor öntiszulását. Ahogy a Viragom is kap néha tankoláskor.
Tamás te is kinézel ?