Alapjárat rendbe van, gond nélkul megy, másik karbival egyelore nincs lehetoség kipróbálni, falsot nem hiszem hogy szív, legalább 10x szét lett szedve és ossze lett rakva, fúvókák átfújva átnézve, karbi kipucolva teljesen, állt egy ideig a gép, utána kezdte ezt csinálni, meg kezdetbe a motorelektronikai hibával a muszerfalon...azt hittem valami kábel szakadt el, de aztán már nem mutatott hibát...most meg nem megy a gép...
Sziasztok! van egy 2006os TZR 50esem, eddig minden okés volt vele, most van egy problémám, csak szivatóval megy, ha leveszem a szivatót már áll is le, karburátor kipucolva, fúvókák átnézve, úszóka is rendbe van, benzint kap. Egy ideig villogott a motorelektronika gomb a muszerfalon, aztán leállt, nem tudom vmi elektromos probléma e lehet vagy mi lehet a gond, ehhez kérnék segítséget tőletek, előre is köszi mindenkinek!
Meguntam a várakozást.. szerintetek ez mi?.. a motor utolsó utján erőtlen lett meg kegyetlenül melegedett. Utólag rájöttem hogy mivel ilyen jó az olaj és melegedett felfőtt a vizem és a hengerfej tömítést egyből szétbaszta de ez az olaj víz nélkül motorba használva 2-3 erősebb kör után ilyen állagu lett... és igen a kerek hengeres önindítós de nem adom el mert több az élvezete mint az ára.
Sziasztok! Valaki tudna nekem egy jó minőségű olajat ajánlani ahol nem hamisítitt szarok vannak? Jelenleg castrol actevo 4t vel ment mert olajcentrumba azt ajánlották de egy rakás hulladék nemtudom hogy az olaj vagy az én hibám volt e de 2nagyobb használat után eléggé csunya állaga lett a piros színű olajnak. Yamaha tzr 50 93-97" japán belpiacos 4eu blokkszámmal.
az oldalidom és a tank meg a sárvédő még megvan neked?